Není divné, že tam, kde se lidé řídí zdravým rozumem a nikoliv připitomělými příkazy extemistických Kubků a Flégrů či těch, co se tváří jako že vědí a nevědí nic, stejně jako Chlíbkové, Smejkalové, různí rádci z USA jako partička Sníh a Prof. RNDr. Zdeněk Hel, Ph.D., je situace s covidem nejlepší?

Mohou tisíckrát tvrdit, že jsou vědci  a máme je poslouchat, ale když na celém světě jejich doporučení nefungují a fungují prakticky ta opatření, která si lidé vybudovali nevědecky v civilizaci po generace předáváním jako kapesníky, roušky, vitamíny a sport, pouze u lidí těžce poškozených je nutná těžká izolace, je asi něco špatně. Pražané v metru a autobusech nosí preventivně roušky a respirátory, stejně tak v uzavřených obchodech. Doma mají připraveny vitamíny a Aspiriny, které byly zesměšňovány, aby byly dnes doporučovány a výsledek se dostavil. Praha je na tom dlohodobě nejlépe a setkání v parcích či na demonstracích jim snad ještě utužily zdraví. Nebo duševní pohodu a imunitu.

 

Praha jako jediná v ČR je ve druhém, žlutém stupni

Kde se stala chyba v Praze, soudruzi epidemiologové?
Skóre 39 znamená pro Prahu prvenství mezi kraji a žlutou barvu druhého stupně, který odpovídá rozmezí od 20 do 41 bodů. Naposledy v něm hlavní město bylo začátkem prosince. A dle PSA by nebyla zakázaná konzumace alkoholu na veřejnosti a neplatil by noční zákaz vycházení, naopak by byly s omezeními přístupné restaurace či kulturní akce. Mohlo by se shromažďovat až 100 lidí venku a 50 uvnitř.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/praha-koronavirus-covid-system-pes-opatreni-stupen.A210406_111656_domaci_pmk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

Proč je na tom Praha dlouhodobě dobře?

Z toho je vidět, že je zde více odborníků, než lidí. A že zde vládnou šílení epidemiologové, kteří nevědí nic, ale prosazují to silně. Že zdravý selský rozum je víc, než deset supervědeckých supervýpočtů. Že normální lidé se přirozeně brání, logicky neprskají a neslintají na sebe jako nepřizpůsobiví a bezdomovci, a dodržují určitý řád, či jakýsi pud. A to asi stačí.

 Občas je selský rozum víc než vědecké pseudopoznání navíc vynucováno silou! A možná už jsou Pražané promořeni. Kdo ví?