Tvrdíku, stojí peníze za výměnu beztrestnosti vrahů? 29. září 1938 byla uzavřena Mnichovská zrada. Hitler dostal, co chtěl.  Zástupci Velké Británie (Neville Chamberlain), Francie (Édouard Daladier), Itálie (Benito Mussolini) a hlavní aktér Německo (Adolf Hitler) se shodli na tom, že se Československo bránit nebude.

 

Hnutí Black Lives Matter je horší, než morová rána v minulých stoletích.

Po černošských nájezdech je pouze skáza a spoušť. I Biden začíná chápat, že když nespustí závory jako Donald Trump, migranti a toto hnutí požere USA jako africké kobylky. Práce se štítí, ale bohatství žádají bolševicky po těch, co dřou a šetří. A snad jedině Adolf Hitler byl horší, protože za ním byly potoky krvé a plnily se masově hřbitovy. 

Vážně máme něco společného s touto šílenou americkou, nevzdělanou, vražednou misí?

Armádní generál Ludvík Svoboda

 Skutečný hrdina, generál a prezident

Nikdy nezapomeňte, jak lehce jste svobodu ztratili a jak těžce a za cenu velikého úsilí a velkých obětí našeho a zejména sovětského lidu jsme ji dobývali zpět.

 Ludvík Svoboda

A my, naše generace, jsme bohužel zapomněli.

I když už začíná být silná ofenzíva:  Nepoklekneme před vámi a žádné výhrůžky na českého fotbalového fanouška neplatí,“ vzkázal Mynář disciplinární komisi UEFA.

 

Piráti, stále to tvrdíte?

 

15.4.2021 jsme ve stejné pozici

Vrahům musíte ustoupit a za protesty máte přísné tresty, sdělil nám opět tento protislovanský gang. Historii nelze vrátit, ale lze se z ní poučit.

 

Kauza Kúdela

K trestu pro Ondřeje Kúdelu se za Kancelář prezidenta republiky vyjádřil i hradní kancléř Vratislav Mynář, který napsal obsáhlý dopis disciplinární komisi UEFA.

„Hráč, který kopačkou rozdrtil lebku protivníkovi, od Vás dostal trest zákazu nástupu do 4 utkání, další hráč za fyzické napadení třízápasový trest. A údajný rasismus? Trest na 10 zápasů. Podotýkám, že rasismus neprokázaný a domnělý. I samotný inspektor UEFA zpochybňoval, že Ondřej Kúdela pronesl rasistický výrok. Přesto jste rozhodli o zcela bezprecedentním potrestání hráče, který nikomu neublížil a pouze slovně - dle svého vyjádření - urazil svého soupeře. Odsuzujete slušného člověka bez jediného důkazu,“ napsal Mynář.

 Hnutí Black Lives Matter je zločinné stejně jako byla německá Národně socialistická německá dělnická strana Adolfa Hitlera a její odnože Hitlerjugend: i před nimi se muselo poklekat se zdviženou pravicí.

Zachrání nás opět Rusové?