Nejtěžší formou je Klokaní chřipka, která předčí i indickou mutaci. Ještě že na tom zapracovala skupina ekonomů, jako je Václav Klaus a hlavně Ivan Mládek: Také si myslím, že jen očipováním veškerého lidstva se podaří nad koronavirem zvítězit. Ale mě očipují, jen když si mě najdou a chytí.

 

Vaším spolužákem na Vysoké škole ekonomické byl exprezident Václav Klaus. Přátelili jste se v době studií?
Tenkrát jsme se znali jen matně, naše tehdejší přítelkyně byly ale nejlepší kamarádky. Sblížili jsme se a spřátelili až po sametovém předání moci dogmatických komunistů těm hodnějším komunistům.

Jak se stavíte k jeho názorům na koronavirus, kdy například odmítá na veřejnosti nosit roušku?
Každý máme svůj názor a myslím si, že každý máme i svou pravdu, zvláště ve věcech, kterým vůbec nerozumíme. A mám obavu, že ani epidemiologové. Jedna kapacita tvrdí, že virus do Vánoc chcípne, druhá kapacita, že ho zničí až vakcína, třetí, že nás postupně všechny vyhubí. Václava Klause – ať s rouškou, nebo bez roušky – budu mít vždycky rád už proto, že i díky němu jsme nezůstali jen u perestrojky.

A už v roce 2010 matematik Mládek vymyslel pro dnešní hvězdné epidemiology a vakcinology strategii očkování

"A ministerstvo zdravotnictví už kvůli tomu nakoupilo deset milionů vakcín".

 

A pro blbé trolly, jako je „Analytička“ z Evropských hodnot Špalková, „expert“ na dezinformace Vrabel a „mluvčí“ Českých elfů Kartous: toto není návod na vakcinaci, ale sitcom. Neboli chytrým napověz, hloupým (Špalkům, Kartousům a Vrábelům) dolož...