Prapodivné výroky agenta Koudelky, Babiše a Hamáčka, jakožto několika senátorů a několika poslanců dostávají oficiálně vážné trhliny. A pak se ptáme, kdo manipuluje s národem, kdo hraje prapodivnou nečistou temnou hru v pozadí dvou set miliard a kdo kam si přihrává peníze?

 

To nej, nejdůležitější z výroku ministryně Benešové

Já jsem byla přítomna na vládě, když se to projednávalo, a řekla jsem na zvukový záznam, který je z vlády uchovávaný...

Takže si myslíte že vyšetřovací verze jsou dvě?

Dokonce jsem uváděla další možné verze.

Dobře, jaké?

No, jaké to nemůžu tady uvádět. To už bych zase tady uváděla věci, které se uvádět nesmějí. Všechno je to na záznamu z jednání vlády.

A na to by soud nikdy nešel.

Toto (zkráceně) řekla oficiálně ministryně pro Novinky v pořadu PoliTalk.

 

Pokud se skutečně ministryně spravedlnosti takto vyjádřila oficiálně a je to na záznamu, kdo jiný by měl jako hlavní verzi na vládě předložit právní výklad, než ministryně?

A jak je možné, že přesto vzápětí Babiš a Hamáček měli připravenu jinou verzi, že je vše dokázané a měli dokonce předem připravený scénář na odchod 18 lidí z Ruské ambasády, kteří byli vzápětí byli vyhoštěni a Rosatom vyřazen?

Během pár hodin! To je neuvěřitelné a deprimující. Kdo tahá za nitky?


Protože toto není živá kauza, ale prapodivná další ricinovo - novičovsko Koudelkova verze BIS zprávy za pomoci Respektu a opět obskurní Bellindgat - počítačových šamanů, měla by být oficiálně zveřejněna a konfrontována s výroky Žáčka z ODS, několika senátory v čele Vystrčilem, Pekarovou, Němcovou atd..

My, národ máme právo vědět, jak se ze zakázkou za 200 miliard manipuluje, kdo dostává všimné, kdo si za jezdí pro metály do USA. Korupce z USA není poprvé:

statečně proti korupci

 A další velice divná, a závažná odhalení. Pro jistotu kopírování části citace, aby byla přesná:

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman mluvil o tom, že to nevyšetřují jako teroristický čin. Jak to vidíte vy? Jakou kvalifikaci v tom vidíte vy?

Tak za prvé, pan nejvyšší státní zástupce do toho nemá co mluvit, protože není ani v dozoru, ani v dohledu. Tak hovoří zákon o státním zastupitelství. Pan nejvyšší státní zástupce se pouze nějakým záhadným způsobem přimotal k té vládě. Nevím, kdo ho pozval, já to teda nebyla, a komu tam dělal garde a tvářil se, že to dozoruje, na což potom v tom svém projevu skočil zřejmě pan prezident. Řekla bych, že tím zřejmě zvyšoval pouze svoji důležitost.

V dozoru je státní zástupce Krajského státního zastupitelství Brno, pobočka Zlín a v dohledu je vrchní státní zástupce v Olomouci. A dál už to nejde. Dozor nad dohledem nejde.

Takže vzhledem k tomu, že je vše na záznamu vlády a není to jenom politické senátorské plácání, začíná vycházet na povrch potvrzení našich názorů, že to jaksi smrdí, ale dokonce důkazy, že to smrdí od těch, kteří jsou za to zodpovědni. A to už je silné kafe. Kdo je skutečný kolaborant a vlastizrádce, velezrádce, vyberte si...

 

 A pan europoslanec David to zhodnotil excelentně

 

 A jasné NAŠE (SP) stanovisko

Přestaňte žonglovat s podvodným tvrzením, že Rusko český rozsudek nepřijme. To je věc jiná. Pokud budou předloženy důkazy, nikoliv psychologický nátlak a fotomontáže a soud tyto dva či jiné uzná vinným, pak je věc jasná a Rusko musí zaplatit včetně omluvy. Pokud není důkaz a je stále silnější důkazní materiál, že není, musíme se Rusku omluvit, tendr vrátit zpět a tvrdě potrestat skutečné vlastizrádce a manipulátory. Jiná cesta očisty není! A opovažte se vykládat, že je to ruská verze - dezinformace!