Ta neskutečná drzost je větší, než si uzurpovali bolševici v roce 1948! Bolševici nám bránili v pohybu zboží na západ, dnešní totalitní bolševici, kteří si říkají Piráti a TOP 09, nám dělají totéž, a uráží sprostě každého, kdo odmítá tuto bolševickou diktaturu pro změnu na východ!!

 

Podle zvrácené Pekarové je plivnutí do obličeje všem občanům suveréního českého státu, pokud se český velvyslanec Vítězslav Pivoňka účastnil včera vojenské přehlídky u příležitosti Dne vítězství v Moskvě!

Neskutečná drzost této šílené soudružky europeiské ženy, nad kterou by žasl snad i Vasil Biľak. Nemá se nejdřív zeptat občanů, co si myslí, nebo se máme plazit po zemi před touto lidskou sedlinou? Stejně tak i pirátský poslanec Jan Lipavský. „Považuji za skandální, že se český velvyslanec v Moskvě Vítězslav Pivoňka chystá v neděli 9. května účastnit vojenské přehlídky ozbrojených sil Ruské federace na Rudém náměstí v Moskvě,“ kvílí Pirát, který si myslí, že je součástí boševických Lidových milic a jeho slovo je zákon. Kde bere tu drzost?

Myslí si snad pan Pirát, že je víc než Stalin s Hitlerem dohromady?

 A máme zde zpět rok 1948, nebo dokonce Hitlerjugent a všichni, kdo nebudou souhlasit budou nahnáni do lágrů?

Přála by si Pekarová a Piráti návrat plynových komor, nyní pro ty, kteří odmítají zabíjet občany Ruska?

Němci vyvraždili 60 miliónů lidí a za to je máme přijímat s láskou, Rudá armáda za naši svobodu jenom zde v "Československu"  ztratila 140 000 životů chlapců a mužů, abychom do nich kopali jak do nacistických stvůr? A hlavně, kde extremistická politička Pekarová bere odvahu a drzost nám nadávat, plivat na nás a sprostě nás urážet?

K čertu s takovou spodinou. Je to na zvracení! Už toho bylo dost!