Kde se bere ten  za nic nezodpovídající idiotismus partičky, která nám povídá, jak je vše pod kontrolou, akorát že vše je opačně: když tvrdí, že po velikonocích a náplavkách bude počet nemocných stoupat tak klesá a naopak. Sice netuší, co se děje, proč se tak děje, ale vědí, že za padesát let... Tak to je ten tajemný útvar MeSES (Mezioborová skupina pro epidemické situace), v jehož čele stojí člověk, který nemá ani atestaci z epidemiologie. Neuvěřitelné.

 

 

Vím, že nic nevím - Sókratův výraz, který možná ani Sókrates neřekl. „ἔοικα γοῦν τούτου γε σμικρῷ τινι αὐτῷ τούτῳ σοφώτερος εἶναι, ὅτι ἃ μὴ οἶδα οὐδὲ οἴομαι εἰδέναι.“

Zato parta SNÍH a nyní MeSES jsou Bohové na zemi. A dle toho jejich výroky vypadají. Prý jsou hlavy pomazané, zatímco všichni kolem jsou hlupáci, počínaje profesory Pirky, Žaloudíky, Cyrily Höschly, a konče profesory Berany a kteří jsou (ti MeSES) jak je každému předem jasné, v symbióze s Václavem Moravcem. Proč i s Babišem je záhadou, ale Moravec  - vrána k vráně. A máme být ve sklepích, jinak všichni umřeme, máme nosit skafandry, jinak všichni umřeme a vlastně jsme neposlušní, tak všichni umřeme.

 

Kolik zavraždili dětí ve sklepích a stejně tak dospělých? Kolik lidí skončilo na sebevraždách? Kolik lidí zemřelo depresemi a kolik lidí je nenapravitelně poškozených, protože díky médiím a těmto lotrům strachy zanedbali preventivní péči? Přitom jejich jediný výstup byl: když bude covid, tak bude covid a když nebude covid, tak nebude covid. A nebude li pršet, nezmoknem!

Tak takto by se dalo shrnout pojednání tohoto "EXPERTNÍHO COVIDOVÉHO ÚTVARU MeSES. Do češtiny přeloženo: nebude li pršet, nezmoknem.

MUDr. Petr Smejkal

vedoucí skupiny, lékař a hlavní epidemiolog v institutu IKEM (nemá atestaci)

PhDr. Martin Buchtík, Ph. D.

sociolog, ředitel ústavu STEM ?

Prof. RNDr. Zdeněk Hel, Ph.D.

imunolog, University of Alabama, Birmingham, USA

MUDr. Daniel Dražan 

praktický lékař pro děti a dorost, člen výboru České vakcinologické společnosti

Doc. MUDr. František Duška, Ph.D, AFICM, EDIC

proděkan 3. lékařské fakulty UK, přednosta Kliniky anesteziologie a resuscitace,

Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Prof. RNDr. Dagmar Dzúrová, CSc.

profesorka demografie, Přírodovědecká fakulta UK ?

Prof. Ing. Štěpán Jurajda, Ph.D.

profesor ekonomie, CERGE-EI, člen NERV ?

Mgr. Daniel Krejcar

vedoucí klinický psycholog, Psychiatrická nemocnice Bohnice ?

Mgr. Jan Kulveit, Ph.D.

Senior Research Scholar, Future of Humanity Institute, Oxford Univeristy ???

Prof. JUDr. Jan Kysela, Ph.D., DSc.

vedoucí katedry politologie a sociologie, Právnická fakulta UK ???

Ing. René Levínský, Ph.D

výzkumník, CERGE- EI, ředitel Centra pro modelovaní biologických

a společenských procesů        

 

Doc. MUDr. Rastislav Maďar, PhD., MBA, FRCPS

epidemiolog, děkan Lékařské fakulty Ostravské univerzity

RNDr. Ruth Tachezy, Ph.D.

viroložka, vedoucí Katedry genetiky a mikrobiologie, Přírodovědecká fakulta UK

Mgr. Irena Kotíková

tajemnice MeSES ?

 

A přidejme k nim podvodníka Vrábela Semantic Visions, Manipulátora Cempera a různé podvodné Evropské hodnoty z Ukrajinek, tanečníků od tyče a podvodníků Elfů hrazených přes různý neziskový sektor a máme celý ansábl pohromadě: tak to vše jsou lidé, kteří zničili české občany a dostali je na dno!

Vážně to není trestné? A samozřejmě to zastřešuje vláda, bohužel s nimi i prapodivná opozice...

Bez SPD a Trikolóry!

P.S. Poslední vzkaz od Tachezy u Moravce: my to do vás naboucháme, i kdybyste se z toho měli posrat! (Vy slušní jistě prominete, protože chápete, že psát slušně už nejde, pokud veřejně oznámí: musíme DONUTIT Čechy k očkování.)

 

Související

Pozor, obviní dezinformační centrum Hamáčka Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám (CTHH) i norskou a slovenskou vládu?