Sobotní zamyšlení: my muži, kteří už něco zažili, stejně jako SLUŠNÉ ženy jsou z vašeho výkladu značně zmatené. Žena si sundá podprsenku, kahotky, což vidíme i veřejně každou chvíli a po vykonání pohlavního styku oznámí, že byla znásilněna. No toto...

 

Což ve skutečnosti znamená, že každá žena, která není připuštěna injekčním spermatem, může oznámit, že byla znásilněna a muž může jít do kriminálu? Richterová, vy máte dvě děti: bylo to ejakujací, tudíž potenciálním znásilněním, připuštěna nastřelením sperma jako v Sexmisi, nebo do vás vstoupil Duch svatý?

 

Vážně tyto OFICIÁLNÍ KECY  nejsou hodny saloonu zvané Bohnice?

 

Znásilnění je znásilnění a jenom zoufalec, nemocný či násilný chlap se toho dopustí. Což znamená: přepadne ženu, strhá z ní šaty a vykoná na bezbranné pohlavní styk. Není pochyb, jasné jak facka a trest jako o pokus vraždy. Takto to vidíme my, skuteční muži genderově nezprznění.

 

Jako chlapovi je mi divný Feri odporný. Jeho mluvení a styl mi připomíná senátora Fischera a jsou to lidé, z kterých mi naskakuje "husina" a štítím se jich. Ale!

Vážně Feri na ulici a normálních návštěvách přepadával ženy a strhával z nich šaty? Nebo prostě totálně využíval to, co mu jeho Afrozjev dovoloval a slečny mu samy lezly do postele? Pokud je zfetoval a pak zneužil, ať je tvrdě kriminálem potrestán. Ale!

Ale musím se přiznat, že přes odpor k němu tomu nevěřím a ač se o něm říkalo, že je prasák, neslyšel jsem, že by si ženy bral násilím.

Takže se (zatím) zdá, že dojel na to, co některé falešné straničky a genderové party žijící z dotací využívají: záměna dominance chlapa a pak odhození ženy, což je nemorální, za odporné znásilňování, které musí být trestné.

A my muži, skuteční muži se ptáme paní Richterová: když si sama žena sundá podprsenku a někdy i kalhotky v přítomnosti muže, znamená to ano, nebo ne? A když to opačně udělá muž...?

Upřímně: na celém vidím jedinou záhadu. A to myslím vážně. Kdo rozjel aféru. Co se ukrývá za tím, že obvinění Feriho a TOP 09 vzešlo z manipulátorského fanaticky protiruského, probruselského DeníkuN? Je to jenom zastřelování altilérie před skutečnou dělostřeleckou salvou, když všichni sedí na stejném nočníku bruselské propagandy?