Po několika létech dramatického hledání a zapojení všech "prověřených univerzit" a nejmodernějších počítačů američtí vědci konečně přišli na strašné odhalení:

 

 

Největším HOAXEM a FAKE NEWS je (podržte se) vynález HOAXU A FAKE NEWS!

Putin byl několikrát mrtev, dostal několikrát rakovinu slinivky a výsledek?

HOAX a FAKE NEWS nebyla smrt a rakovina Putina, ale údajně ti, co o tom pochybovali a naše neziskové kapacity odhalily, že zdrojem NE - SMRTI Putina jsou dezinformační weby ústy Šlerků, "Neovlivní", Manipulátorů", České veřejnoprávní a můžeme pokračovat.

Když Votápek - ústřední postava analytická z veřejnoprávní české předpovídal před sedmi léty hladomor v Rusku a my jsme se tomu smáli, Elfové a výše inteligentní nás nazvali proruskými weby za jakési neurčité honoráře.

Výsledkem bylo, že NE-HOAX jsme psali na Skryté Pravdě, zatímco výše popsaní jsou skuteční dezinformátoři. Rusko se totiž stalo největším vývozcem potravinové pšenice na světě.

 

Dle expertů z Evropských hodnot je to však naopak. Že nemají žádné vzdělání a vaří z vody? Nevadí, nazvali se experty a hájí SPRÁVNÉ HODNOTY BRUSELSKÉ.

Budujeme Evropskou unii

 

Poslední zpráva z Bruselu zní:

Právo a zákony je jedna věc, my, Jourová, jsme nad zákon.

Samozvaná eskadra rozhodla

Lucemburk - Evropská komise nebude čekat na verdikt Soudního dvora Evropské unie a pravděpodobně začne využívat nová pravidla podmiňující čerpání z unijních fondů dodržováním principů právního státu. ČTK to dnes řekla místopředsedkyně komise Věra Jourová, podle níž unijní exekutiva předložila členským zemím a Evropskému parlamentu podrobnosti využití tohoto mechanismu a zároveň už pracuje na hodnocení jednotlivých zemí.

Prostě Velký vůdce  Brusel řekl, co je pravda a co hoax a tak to je a tak to bude. Howgh.

 

Netřeba pokračovat, protože potom bychom nalezli "SEŽRANÉ" hlady nějaké politiky ze Severní Koreje, následně oběšené a zahrabané, aby se po několika létech objevili na slavnostech tohoto státu.

 Největším HOAXEM a FAKE NEWS je proto (podržte se) vynález HOAXU A FAKE NEWS! Ale neprozraďte to Jourový, třeba by se zase chtěla oběsit na podprsence jako už jednou.

 

Otázka zní: poznáte v textu, co je pravda a co ironie? Nebo počkáte, až vám to Vůdci přežvýkají?