Zvěrstva, kdy hudebník Kocáb, aby se zalíbil Bruselu a stal se světoznámým s Václavem Havlem, zůstanou už asi navždy bez trestu. Tehdy se poprvé zahájila rasová pozitivní diskriminace, když rabující menšina byla ochráněna a poškození byli vyhnáni ze svých domovů. A Kocáb se pyšnil, jak se slušnými babičkami a dědečky zametl.

 

Z cikánů se stali Romové a když nebylo co rabovat, Matični ztichla. Nyní se na naše náklady bourá. A ti, co ji zdevastovali, se chodí dívat.

A Rada Evropy, stejně jako Piráti velice silně mlčí.

A Kocáb stále není v kriminálu!

Přece chudé babičky a dědečkové si nic nedovolí a na tom je založena nová spravedlnost Evropských hodnot. Mají se bránit feťáci, narkomani a vrazi, ale ti údajní zločinci, co brání své děti a ženy jsou na pranýři, protože se drze rabování brání. Kam jsme se až dostali? Snad do doby, kdy námořní lodě museli mít doprovody vojenských lodí, aby je před piráty ochránili?

 

Matiční: malá část ulice, ve které se nachází 3 domky a 4 činžovní domy. Obyvatelům těchto budov vadil soustavný hluk z druhé strany Matiční ulice, ve které žili sociálně slabí obyvatelé, především Romové. Ti se do čtvrti dostali tak, že je tam ústecká radnice přestěhovala jakožto neplatiče nájemného. Starousedlíci hluk ještě se skřípajícími zuby dokázali skousnout, ale noční výlety a mizení okapů a všeho, co se dalo urvat, už ne. A ti zlí starousedlíci si chtěli drze svůj majetek bránit. Dokonce postavili plot. Takový zločin! (Stejně jako nerostné bohatství Rusové a proto jsou deptáni jako byli starousedlíci v Matiční.)

 

Však se také Kocáb stále chlubí, že Rusáky a starousedlíky z Matiční vyhnal

 

Třeba (prý) obrovský rasismus nastal, když naštvaní lidé, chodící do práce žádali, aby místo loupeží a okrádání si menšina alespoň opravila zdevastované, vybydlené domy. Rámus obrovský. Proč makat, když dostávají sociální dávky a žije se jim dobře a když se vybydlí byt, dostanou nový?

A hurá, jde se demonstrovat. To by tak scházelo, abychom makali! Neurážejte nás prací!

 

To je ta nová spravedlnost Evropských hodnot. Podle některých Romů to byl počátek rasismu: pracující, co pracovali a měli peníze, si je drze bránili a nechtěli je Romům vydat dobrovolně.

Tak si vše brali "gratis legatus" z povolení Evropské unie. A za touto myšlenkou stál Kocáb, Havel a dnešní prezident Miloš Zeman, abychom byli spravedliví. I když to některé překvapí.

 

 Související

Divný stát, kde majorita se bojí menšiny a ještě je za to obviňována z rasismu (20 let po útoku na staré lidi)