Umíte si představit, že vás přijede chránit oddíl policistů a když spatří nepřítele, celý strachy omdlí? Tak tuto šílenost nám vypráví policejní mluvčí Eva Valtová. „Mohlo dojít následkem kolapsu jedné nebo dvou dívek ke spuštění sugestivní reakce ostatních osob a je možné, že tak byla vyvolána davová psychóza,“ uvedla.

 

A odborníci potvrdili: jiné vysvětlení prý není!

 Představte si scénku: nastoupí oddíl 20 mladých policistů a před nimi se zhroutí dívka. A ti budoucí policisté při pohledu na dívku spustí hyperventilaci a skoro umřou dřív, než kolabující dívka. A tak se seběhnou odolné babičky a dědečkové, aby mladé policisty a dívku zachtránili.

Kdyby to nebyla oficiální zpráva, tak by to bylo k popukání. Nebo na rozzuření, protože takovou pitomost by nevymyslela snad ani Evropská unie s Evropskou Radou v čele a Jourovou.

Žáci se účastnili slavnostního ukončení školního roku s předáním vysvědčení ve venkovních prostorách. „Během slavnostního ukončení nám bohužel omdlelo a postupně ztratilo vědomí asi 20 dětí, okamžitě jsme jim poskytli první pomoc,“ řekl ředitel policejní školy Zdeněk Jedlička.

„Na místě máme devět posádek záchranné služby. Jedná se o osoby se stavem nevolnosti, kolapsu.

 

Položme si otázku

Je náhoda, že toto se stalo v okamžiku, kdy jsou hromadně očkovaní mladší osmnácti let a je vyslovován dotační program na plození dětí  Erasmus+? Program, který je základem mezinárodního styku a obohacování národů?

 

Související

Děsivé: tři mladé mrtvoly během týdne na Karlově univerzitě jsou náhoda?