Všimli jste si to ticho? Tato zpráva prostě (zatím) až na výjimku nikde není! Všechna média musí dát PRAVDIVÉ informace radě RRTV na stůl, jak nás covidoví teroristé informují. Snad se konečně podřídí vláda soudním rozhodnutím a začnou i padat tresty! V televizi běží celý den reklama na vakcíny dokonce už i dětí, ale kde se dozvíme, kolik lidí na vakcíny umírá? Pouze slyšíme: přínos vakcíny převyšuje rizika!

 

 JAK JEŠTĚ DLOUHO BUDE OBCHÁZEN ZÁKON A VÝROKY JUSTICE ZAMETÁNY POD STŮL?

 

Česká televize, Nova, Prima a Barrandov mají sdělit Radě pro rozhlasové a televizní vysílání, kdy ve svém zpravodajství informovaly o negativech očkování proti nemoci Covid-19. Vysílací rada chce vyhodnotit období posledních pěti měsíců. 

Úřad konkrétně zajímá, „kdy a v jakých zpravodajských pořadech daly televize na svých programech prostor odborníkům, kteří vysvětlují rizika očkování proti covid-19, hlasům, které poukazují na negativa očkování (včetně potenciálních nižších standardů při schvalování vakcín) a zprávám, které informují o vážných důsledcích, jež očkování mělo na jednotlivce u nás i v zahraničí“.

Všechny televize dostaly na dodání podkladů lhůtu 30 dnů. Stejnou informaci si Rada pro rozhlasové a televizní vysílání vyžádala také od Českého rozhlasu.

Zdroj Lupa.cz

 

A to údajně umřeli s... Kolonka úmrtí po vakcínách není!

 

DÁLE SI VŠIMNĚTE

 Vakcinační šmejdi zamění odpor vakcíny na podvodné vakcíny z USA a Británie za odpor k vakcínám VŠEOBECNĚ a 24 hodin nás uráží  a vydírají nás. JE TO PODVOD, ŠPÍNA A HOAX!

My nepíšeme, že vakcinace je nezdravá, ale že TYTO VAKCÍNY nejsou odzkoušené a to je ten zločin! Testuje se, umírá se a mlčí se! Jsou schváleny pouze podmíněně, protože nikdo neví, co se do čtyř let stane! A tak je to i prodáváno do Evropy! Proto nás korupcí vydírají, abychom se očkovali!

 A víme, zda nám děti, aby rodiče mohli odejet na dovolenou, za rok po vakcinaci neumřou? Kdo ponese případnou vinu? Moratorium je čtyři roky nejen na mRNA!

A nemáme informace! Pouze sliby, že možná...

 

Kolik peněz z vakcín mají od výrobců Moderny, Pfizeru, a dalších nám vnucovaných, když korupce už byla prokázána v zahraničí a také se mlčí?

A jeden názor vakcinačních vyděračů, který tvrdí i Smejkalové a další televizní podvodníci: proč má veřejnost znát pravdu? Zakažte to!

 

 Ale pozor: nikdy nebudeme odrazovat od těchto vakcín lidi s cukrovkou, obézní, s vysokým tlakem, prostě ty, pro které je každá chřipka nebezpečná! Zde skutečně platí: přínos vakcíny převyšuje rizika! Nikoliv však pro zdravé! A šmejdi Smejkalové, Chlíbkové,  Flégrové a další to zaměňují a zneužívají! Nebo o tom mlčí!

Související

Ústavní právník Jan Wintr: rekapitulace zločinů vlády