To, co nám předvádí vláda a Maláčová s Piráty jako budoucno včetně Evropské unie se vyvalilo jako ukázka na jižní Moravě. Nejlepší je na tom ten, co má dluhy, je v exekuci a na pojistky kašle. Nad nimi pláče celý svět. A ti slušní, poctiví? S těmi si všichni vylížou...

A už natahují ruce neziskové "Člověk v tísni", neboli politicky neziskové, které mlaskají a chrochtají - Člověk v tísni - SOS Morava - úžasná reklama a pošlete peníze. A pak veřejnoprávní Česká televize ukáže reklamu úžasné pomoci. Že je to zástěrka se ale mlčí.

 

Strohá zpráva.

Tornádo zničilo kolem 120 domů.

Podle předběžných údajů žije v obcích zasažených tornádem 430 až 450 lidí v exekuci. V rozhovoru pro Radiožurnál prezidentka asociace Denisa Rohanová uvedla, že se tento problém týká skoro 450 lidí, tedy zhruba 300 rodin. Prakticky celá čvrtina. Koho zajímá, zda jsou v exekuci šmejdi, nebo někoho šmejdi dohnali na dno?

Dále: Česká asociace pojišťoven uvedla, že u škody způsobené tornádem jsou pojišťovny připraveny plně hradit. Týká se to i těch podnikatelů, kteří měli sjednanou příslušnou pojistku. Každý, kdo má pojištění domu, má pojistku i na zařízení. Má se to hradit dvakrát - z pojistek a darů lidí přes některé pochybné neziskovky?

Dary mají být na okamžitou BLESKOVOU pomoc, hotely, práce přípravné, jídlo, pro děti, prášky, prostě to, co se musí udělat mimo pojistné smlouvy. Neboli skutečné dary bleskově a v nouzi. A pak několika lidem, kteří například mají tak malý důchod, že na pojištění neměli peníze. Tam ano.

Vše ostatní je zločin! Zase vyčůraní dostanou nejvíc a potřební zapláčí.

 

 Jeden z příkladů z doby bolševické:

na Berounce byly záplavy každý rok a záplavové pásmo se neřešilo. Tak někteří lidé každý rok vozili na chalupy k Berounce staré skříně, křesla atd., a když přišla velká voda, zahrnuli to do pojistek.

A smáli se, že kdo nekrade, okrádá rodinu a jenom blbej to nevyužije.

 

Na jednu stranu je hezké pomáhat a darovat těm, co o vše příjdou. To velké "ALE" je však jako vždy v detailu. Jeden člověk poctivě pracuje, nedělá dluhy, šetří a druhý si užívá, jezdí na dovolené, zadlužuje se, dluhy neplatí a stejně ani pojistky neplatí. Ví proč: když příjde kalamita, je na tom stejně jako ten, co, poctivě platí daně, nedělá dluhy a o své majetky se stará do úmoru a někdy bez dovolených a velkých radovánek. A z veřejných sbírek chrochtají a mlaskají jako vždy ti, co z neštěstí tyjí. Navíc nám stát ukradne peníze v biliónech na dluh a šmejdům je dá také. (Dnes už každý dlužíme 300 000 Kč a nikdo se nás neptal)

 

Člověk v tísni - zde končí údajná pomoc potřebným!

sem posíláte peníze na politickou propagandu pro vaše děti do škol.

A posílejte dál. Já odmítám!!!!

Zde končí poníze politické neziskovky Člověka v tísni - Strachota učí děti na školách!

Samozřejmě že něco potřebným pošlou, to by už bylo do očí bijící a veřejnoprávní média by nemohla o bohulibosti informovat. Ale tento důkaz zapřít nemohou. Pomoc lidem v nouzi je bokovka a zástěrka! A kdo je propaguje lze dohledat všude. Vidět je divadlo v televizích jak neziskovka "Člověk v tísni" dělá plačku za postižené, a za zády politicky propagují Evropskou unii a masírují děti za vaše peníze!

A o tom se už mlčí! Už vám to docvaklo, proč zuříme?

A z Ruska či východní Ukrajiny je už vykopali. Nyní chápete, proč! A proč politické neziskovky Brusel adoruje včetně některých našich politických stran!

 

 

Související

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017