Protože se tomuto tématu budeme důsledně věnovat příští měsíce, tak jenom stručně: toto je nejhorší vláda od roku 1989, ale neuvěřitelné štěstí na volební období cyklického vzestupu kombinovaného s devalvací (zločinnou) ČNB v době, kdy se má naopak šetřit a je třeba obnovit technický park českých firem z dovozu, abychom nebyli montovnou a lokajem západních států.

 

V době, kdy se hodně vydělává, tak se i šetří? V době, kdy stát hodně vydělává, útočit měnou na zablokování nákupu technologií zdražováním koruny je od ČNB zločin zločinů a je v tom pouze utajená dohoda Babiše, ČNB a udržení se ČSSD u moci. Že to vyhovuje KDU-ČSL které na tom vydělávají a jako had se tím prosmýkají, kdy špínu nebrzdí, ale na zisku se nadouvají, známe už z dob špíny Luxe. (Budiž mu země lehká, ale lhát se nemá!)

Kdyby nebylo špíny ČNB, ECB a v neposlední řadě FEDu, , lehce by se potvrdilo. Toto je nejhorší vláda s nejhorším výsledkem od pádu komunistů. A důkazy budeme předkládat nejen do voleb, ale až do cyklického poklesu, který s naprostou jistotou příjde. Teprve pak se projeví to, co prezident Zeman, premiér Sobotka a ministr financí Babiš za pomoci KDU-ČSL tlačí jako svinstvo směrem k ještě větší montovně a závislosti na bohatých státech.

A zatímco s kritikou NATO a kritikou zločinů US ARMY včetně zabíjení civilistů a rozvracení režimů s prezidentem Zemanem jednoznačně souhlasíme (skutečně množné číslo, kdy lze obrovské množství lidí nalézt i na internetu), vše ostatní jsou s prominutím pitomosti prezidenta, který je vůči státu naprosto mimo. Právě proto, že by prezident státu měl v Parlamentu vystoupit a jeho slova by měla znít:

tato vláda by měla podat demisi, nebo celý rozpočet přepracovat a lidé z ČNB by měli odstoupit, nebo ukončit okrádáni českých občanů a českých podniků, kterým se úmyslně zdražuje nákup technologií a špičkových strojů, místo abychom doháněli západ. Ale velká výroba svíček, co dřív dělala kdejaká babka (to je další velký úspěch dle vlády a Zemana) a jakési další pošty s tisíci převozníků zboží  je největším zločinem v době konjuktury!

 

 

Zjednodušeně řečeno: pomáhat vývozu z montoven, kdy montovny jedou na doraz? Bránit nákupu technologií a špičkových strojů zdražováním koruny?  Navíc prapodivnými zákroky vlády, kdy dnes je možnost podniků automatizovat výrobu a nemuset se bát ani zadlužení, by neudělal žádný normální člověk, natož sedlák se selským rozumem. Naše  zločinná vláda ANO!

 

 P.S. Pokud by ztvrdla měna, tak mimo nákupů technologií to pomáhá i zmenšenému odlivu českých odborníků. Rozdíl poměru měn se automaticky snižuje a nemusíme žebrat o "experty" z rozvojových států! A zvyšování minimální mzdy je divadlo!