Sice se možná nakonec stane ministrem poslanec Pilný. Ale... Mnozí přemýšlí, co se to vlastně v politice děje. Je najednou Babiš tak extrémně zločinný, nebo je to zoufalý čin zoufalého Sobotky, kdy je ČSSD v posledním tažení?

 

 

Že pan divadlo Babiš není ten, co nám představuje zlatý fond politiky, ví většina z inteligentnější části národa. A to jsou skoro všichni. Ale vzpomeňte si, co udělal Sobotka, když  jako  ministr financí těsně před volbami navýšil extrémně mandatorní výdaje a jak se potom celý systém hroutil! Jiná věc, že s ním nyní táhne politická špína Kalousků za jeden provaz, byť ještě před rokem by za to Sobotku politicky zabil!

 

 

Ministerstvo práce vedené ČSSD nachystalo novou koncepci rodinné politiky. A vše má před volbami být uvolněno, jenomže v cestě stojí Babiš, který se přece jenom dívá reálněji na státní rozpočet. (Ať se díváme na EET či Agrofert a další s hrůzou). Ale aby vzal 100 miliard, někdo odhaduje až 250 miliard a vrhl to na předvolební balíčky ve formě mandatorních výdajů u Babiše nepřipadá v úvahu,  zatímco podvodníci tandemu zdroje jsou Špidla a  Sobotka klidně. A to, že tyto zrůdnosti nemůže zatím Sobotka udělat, dohání vedení ČSSD k šílenství.

 

Proč měl Topolánek a Nečas (Kalousek) obří dluh?

A nenechte se zmást čísly, které parta ČSSD přehazuje jak vidlemi a už neříká, že vidle jsou narozdíl od lopaty děravé a propadne tam mnoho korun.

Zločinci Sobotka, Paroubek a Špidla zavázali další vlády na obrovské navýšení mandatorních výdajů a v okamžiku, kdy se lidé lekli strašné americké krize a přestali nakupovat, do rozpočtu šlo stále méně, ale porodné, pohřebné, dětské přídavky a vše další, navýšené zločinnou organizací ČSSD v čele se Sobotkou ODS vyplácet musela. A to je ten strašný dluh, který díky ČSSD v době americké krize naskočil!

Dnes, kdy je tiskem peněz a i kvanttativním uvolňováním ECB a ČNB jakýsi vrchol ekonomicky opět zde a bude klesat, zoufalý Sobotka chce zopakovat rok 2006 opět! Minulý týden sněmovna schválila skokové zvýšení mandatorních výdajů o 60 až 70 miliard korun, čímž koalice s pomocí komunistů razantně vykročila ve stopách Paroubkovy vlády. V příštím roce pak hrozí rozpočtový schodek ve výši 100 miliard. Kdo to zaplatí?

 

Aby to někdo nezneužil opět výkřikem HOAX či fake news, doložme to fakty - a o to opět jde. Předvolební špína ČSSD se rozjíždí na 1000%, Špidla Zdroje jsou opět radí Sobotkovi a čtěte, co se dělo o 11 let zpět!

 

ČSSD slibuje zvýšení porodného až na 120 tisíc

 

 (Doplňme, že to nyní nevadí Kalouskovi, který z toho šílel, ale když se jedná o sejmutí Babiše, Kalouskova špína se spojí třeba i s čertem a Al-Kaidou.)

 

Sociální demokraté nasadili na voliče těžký kalibr v podobě výrazného zvýšení porodného. Za první dítě mají matky dostat 60 tisíc, za druhé 90 tisíc a za třetí 120 tisíc korun. Předpokládá to volební program ČSSD. Odloučené komunity budou mít konečně legální zdroj.

 

Ve volebním programu ČSSD se píše, že toto opatření má usnadnit mladým lidem zakládat rodiny a mít děti. Úřadující předseda sociálních demokratů a ministr financí Bohuslav Sobotka prohlásil, že dopad na státní rozpočet nebude nijak dramatický.

Porodné má být vypláceno ve třech ročních splátkách. V případě prvního dítěte se tak mohou rodiče těšit na 20 tisíc ročně, u druhého dítěte 30 tisíc ročně a u třetího mohou rodiče počítat se 40 tisíci korun za rok. Premiér Jiří Paroubek si od razantního navýšení porodného slibuje nárůst porodnosti o 10 až 20 tisíc dětí ročně.

Porodné dosud činí 8750 korun, od dubna se zvýší na 17 500 korun. Už to byla díra. A zvedání na 120 000 mohl navrhnout pouze debil. Skutečný debil, nebo Sobotka!

 

ČSSD chce přidávat i na rodičovském příspěvku

Už dříve sociální demokraté oznámili, že chtějí postupně zvyšovat rodičovské příspěvky tak, aby v roce 2010 přesáhly 10 tisíc korun. Rodinám chtějí pomoci také prodloužením rodičovské dovolené až do osmi let dítěte a zavedením tzv. rodinných karet pro čerpání různých slev.  

 

A připomeňme si další

Bývalý premiér Jiří Paroubek, který byl ochoten vládnout s komunisty i Marťany, důkladně pustil státu žilou před volbami v roce 2006 rekordním zvýšením mandatorních výdajů – tedy povinných výdajů ze státního rozpočtu přikázaných zejména zákonem. Tehdy především hlasy ČSSD a KSČM prosadily jejich razantní zvýšení o 68 miliard korun ve snaze uplatit široké skupiny voličů bez ohledu na vývoj veřejných financí. Socialističtí korupčníci zvyšovali sociální dávky a zaváděli jejich automatické valorizace.

Pravicové vlády, které nastoupily po Paroubkovi, byly nuceny šlápnout na brzdu a osekávat sociální výdaje. A to bylo společně se začínající krizí USA zoufalé opatření, špíny a skutečně nelze nazvat jinak než špíny z ČSSD žádaly, aby se ještě navýšily výdaje.

Idiotština a la Sobotka a Zdroje jsou Špidla!

 

Kalouskovi naskočil dluh i při seškrtání, Babiš a Sobotka stále říkají, jak byl velký, ale tehdy doporučovali, aby byl ještě větší!

 

Toto je skutečná špína politiky, aniž si to prostý lid uvědomí, nebo si to zapamatuje. Zločiny, jak okrádat obyčejného občana, aby si Sobotkové udrželi křesla! A ta největší? Všichni si pamatujeme, jak na tyto lži reagoval Kalousek a každý den řval v televizi, že ta špína výkladu Sobotky, ČSSD  a Babiše o ODS a Kalouskovi v době americké krize je zrůdná a zvrácená. Měl pravdu.

 

Nyní ten samý Kalousek, aby Babiše odstavil a prosadil Evropské hodnoty, s tímto Sobotkou uzavře politcký pakt a nezlobte se za výraz: Česká republika může jít do hajzlu, hlavně když se Sobotka, Kalousek, Fiala a Bělobrádek udrží u vesla.

 

Už chápete, proč se nám chce z Kalouska, Fialy a Bělobrádka "blejt"?

 

 

 

P.S. Nyní koruna tvrdne, lidé tím proti západní Evropě a USA prudce bohatnou, zlevňuje se nám vše západní a po nákupu technologií a robotických center se bude prudce propouštět. Turistům ze západu se zde dovolené budou zdražovat a budou si nacházet levnější destinace. A v ten samý okamžik zase zločinná organizace ČSSD žádá opět zvýšit mandatorní výdaje nad únosnou mez. A s ní se spojily demokratické strany.

 

Skutečně demokratické, když občan je jenom "beránku, otřes se" a pak zoufale zírá, co s těmi penězi pseudodemokratické strany provádí?

 

 

 

 

)
Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/darky-cssd-porodne-vsem-rodicovska-ctvrt-milionu-a-dotovane-byty-20170108.html