Skrytá Pravda

A co víc, patří mezi méněcenné rasy i občan z České republiky? Nejen v Evropské unii si tak připadá. Jak s námi jedná Merkelová, zavání opět dobou fašistickou kolem roku 1935.

 

Lidové noviny popsaly situaci takto:

Měli bílí turisté při evakuaci přednost? Přeživší ze zdevastovaného ostrova si stěžují na rasismus

 

PAŘÍŽ Část černošské a míšenecké populace z francouzské části karibského ostrova Svatý Martin, který minulý týden zasáhl hurikán Irma, vyjadřuje hněv nad tím, že bílí turisté dostali při evakuaci z této lokality přednost. Upozornila na to agentura AP.

Rozhořčení nad údajnou diskriminaci - ať už skutečnou, či jen zdánlivou - podle ní odhaluje rasové napětí, dlouhodobě sužující někdejší odlehlé francouzské kolonie, zejména v Karibiku.

Johana Soudiagomová ze Svatého Martina místní televizi Guadeloupe 1 řekla, že hlavně běloši byli vybráni k evakuaci lodí, která připlula z jiného francouzského ostrova v Malých Antilách, La Désirade. „Bylo to selektivní,“ tvrdí zjevně otřesená žena. „Bylo to jako kdyby se řeklo: je nám líto, ale bereme jen bílé. Na lodi byli jen bílí,“ prohlásila.

 

Jenomže pak další světové agentury vydaly svědectví, která se podobají této:

Čtyři dny trvalo Čechovi Ihoru Krotovychovi, než se dostal do bezpečí poté, co hurikán Irma zpustošil 6. září ostrov Svatý Martin, kde byl u přítelkyně. Nejprve museli utéci před rabujícími gangy z francouzské části do nizozemské. Z hotelu je vyhazovali a letadla je odmítala brát na palubu, protože americká evakuovala jen Američany, kanadská Kanaďany a nizozemská Holanďany. Teprve v neděli 10. září jej na Martinik přepravilo francouzské vojenské letadlo, řekl Novinkám do telefonu.(Sice je jméno na Čecha prapodivné, ale popis se shoduje s jinými svědky)

V neděli 10. září opět zamířili na letiště: „To už tam probíhala separace. Byla tam fronta pro USA, fronta pro Holanďany, fronta pro EU a jiná pro lidi, co letěli do Jižní Ameriky. Americká vojenská letadla, která přivážela zásoby, brala jenom Američany a nějaký lidi z nemocnice. Holanďani brali Holanďany a zase lidi z nemocnice. Ještě tam přistávaly privátní tryskáče a kanadský komerční letadla, ta odvážela jenom Kanaďany. Žádná letadla nebyla z EU. V té obrovské frontě byly těhotné, rodiny s dětmi, ale to nehrálo žádnou roli. První šli Američani, pak Holanďani. A to je všechno.“

Američané během dvou dnů evakuovali přes 1200 lidí, uvedla televize ABC. Ti popisovali, jak se za bouře ukrývali a vyprávěli o násilnících s mačetami, kteří se ukázali i u hotelů.

 

(Kdo byli ti mačetáři. Skutečně civilizovaní bílí turisté?)

Ajay Rawtani. „To nebylo rabování, to byla krádež za bílého dne. Lidé se smáli, když ničili a kradli. Brali s sebou děti, aby kradly s nimi. Brali všechno, co se jim dostalo do rukou. V Diviku sebrali naše firemní auta, aby odvezli lup. Jestliže Irma zničila letiště ze 70 procent, tak oni zničili zbytek a zatloukli hřebíček do rakve.”

Dodal, že si místní takto podřezali větev, na níž sedí, protože už na ostrov nebude nikdo jezdit.

 

Autorská práva vyhrazena!

Kam mizí bohatství národů západní civilizace
 - Petr Pokorný

Tato knížečka nemá ambice stát se učebnicí nových guvernérů bank, ministrů financí či základem erudovaných ekonomů. Pouze ukazuje, jak se neskutečně změnil svět a jak se poctivý trh změnil na ráj socialistických podvodníků, kteří si říkají "moderní pravice" ze západu.

Číst dále