Dovolte ale nejdříve jasné vyjádření: pro slušné občany (nejen Británie, ale i všech států kontinentální Evropy). Tvrdý Brexit je lepší, než trapná smlouva, na kterou přistoupila vydíraná premiérka Theresa Mayová. A "euroskeptici" hlasovali také proti smlouvě. POZOR: nikoliv proti odchodu ze ztrouchnivělé, zkostnatělé, socialistické Evropské unie.

 

Mimochodem, víte o nočním jásotu zastánců svobody Británie,

že ušetří 65 miliard liber odstupného, které slíbila Mayová jako výpalné Bruselu?

(I když by jim prý Brusel 15 miliard milostivě vrátil...)

1 GBP (britská libra) = 28.720 CZK

 50 miliard liber = 1 436 miliard Kč - tolik slíbila Mayová zaplatit jako výpalné za odchod

 Ještě se divíte, kolik poslanců se smlouvou nesouhlasilo?

 

A touto optikou se prosím dívejte na následný názor

Těžká porážka 741 milionů občanů Evropy, kdy se v plné nahotě ukázal bruselský boj o koryta, kterému zdatně sekunduje nejstarší demokracie ve Velké Británii. O USA, honech na čarodejnice a žlutých vestách ve Francii netřeba psát. Soumrak vydírací demokracie udávání, pronásledování, v USA zabíjení a teror už je možná dál, než byly totalitní vlády pod SSSR. Tady se totiž nezabíjelo a lidé (až na Havly a jim podobné) si žili vesele a šťastně. Samozřejmě u mnohých to bylo třeba z důvodu, že většina netušila katastrofu ekonomickou, ale depresivní, zoufalá dnešní demokracie západu těžce doléhá na starší generaci, která žila v míru a bezpečí pod Sovětským svazem. A to nelze zpochybnit - počet vražd, loupeží a hrůzy gangů včetně bezdomovců a žebráků zde Československo neznalo.

 

A dnes vidíme pouze těžký souboj o koryta, přehazování miliard vidlemi a občan ostrouhá. A je jedno, zda se podíváme do Belgie, Francie, ale především do USA a Bruselu, že hnůj teče všemi směry, hledají se agenti, konspirace, kdo kolikrát byl na WC a kdo seděl na vedlejší míse, do USA proudí statisíce hladových krků ze států, kde sice nemají na jídlo, ale mají deset dětí a když tomu chce Trump zabránit, boj o koryta v USA graduje, vydírání stíhá vydírání, i kdyby všichni úředníci měli hlady zemřít. Co zbývá Trumpovi? Pokud podvolí, statisíce hladových kobylek se nahrne do USA a sežere vše, co tam najdou společně s kriminálními živly. Když nepovolí, pro změnu hladoví státní úředníci, zatímco senátorům a senátorkám kynou břicha a žerou a mlaskají, žerou a mlaskají.

Je to hnus: měli by být zavřeni do jedné místnosti a nedostat najíst, dokud se pro národ nějak nedohodnou!

 

Revoluci arabských jar vyprovokoval vojenský průmysl nenažraných zelených mozků USA, Francie a Velké Británie. Nyní hoří Paříž, Francie, revoluce se přesouvá do Evropy, lidé už mají privilegované nenažrané vrstvy plné zuby a odpor k deseti procentům, kteří si uzurpují majetky zbylých devadesáti procent sílí. Místo klidného života se budují americké základny, lidé místo na důchody maji platit další a další zbraně pro zdegenerované generály.

 

Demokracie a svoboda úpí, mizí nenávratně do pryč, zatímco pseudoelity se nepřetržitě rvou u koryt a už se tím ani netají. Ne, lid nechce komunismus, jak nás stále obviňují a osočují. Lid celého západu chce svobodu a demokracii, nikoliv tu jejich, zlodějskou, vydírací.

 

Prostě svoboda a demokracie buď je, nebo není. A pokud to nepochopí, může nastat další revoluce, kterou už ale nikdo nezastaví, protože těch 10% nenažraných, mlaskajících gaunerů má plné zuby celý svět. Včetně USA, včetně Velké Británie, včetně nás.