Neuvěřitelná servilnost české vlády: končíme s levnými Huawei, musíme americké, výběr na vrtulníky končí, musíme americké Sikorsky UH-60 Black Hawk. Vydírají nás s ropou a plynem, máme nakupovat americký šunt přes Polsko a násobně drahý.

 

Jadernou elektrárnu před dokončením výběrového řízení nechal zastavit americký zločinec a velvyslanec židovského původu Schapiro. Aukce na zlevnění amerických léků zastavil americký velvyslanec židovského původu Eisen a ani se tím pak při odchodu netajil. Vyloženě se České republice vysmíval. Prý Havel byl nejlepší, dokonce ze Slovenska a České republiky vyhnal zbrojovky, aby to mohly převzít USA. Byli jsme pro něj jenom servilní odpad.

 

Jak dlouho bude ještě naše vláda servilní k teroristům z USA?

Teprve nyní vidí občané České republiky, kam vede život na dluh a jaké jsou následky. Prostě USA svůj nákladný život neutáhnou, tak chtějí vše kolem sebe nakrást za cenu hladu a zabíjení. Venezuele ukradly, co se dalo, 20 miliard dolarů je prostě pro USA jenom bonbónek, který se Venezuele nevrací, Británie si nakradla venezuelské zlato a také nechce nic vrátit...

Zoufalým USA zbyli šílení vojáci z misí, kterří páchají sebevraždy, zabíjejí, nebo končí v blázincích. Dokonce Mc Cain, který měl všechny tyto vlastnosti, stal se senátorem. Divíte se, že USA jako stát se hroutí, loupí a vraždí?

V roce 1968 jsme žasli, jaké superkvalitní výrobky se sem k nám z USA dostaly. Kytary, zesilovače, reprosoustavy či auta Ford: my žasli, o kolik tříd jsou výše a jak jsme zaostali. A dnes? USA vyvážejí pouze zbraně, války a hrůzy. Kradou, vydírají a žebrají.

 

To je vážně svět, do kterého jsme chtěli v roce 1989 vstoupit?