Ta úroveň České televize už je katastrofální, když si vypomáhá zprávami, pořízenými partičkou Bellingcat, neboli šamanů od počítače, co sice nikam necestují, ale přes zaklínadla a hypotézy vědí, kdo, co, kde, kdy a jak. Prý z monitoru vyčetli zase další novičok.

 

Rozdíl je pouze v tom, že šamani v Africe se dívají do země, šamani Bellingcat se dívají do monitoru a mlátí do klávesnice. A vypadají stejně tajuplně. Až natolik, že ji přebírají i šamani v České televizi a to už je co říct.

Vypátrali, kdy umřel Putin, vypátrali, kdo sestřelil letadlo nad Ukrajinou, vypátrali Skripala, morčata, co skákaly na kliky metr dvacet, a nyní zase vypátrali novičok bulharský. Prý si cestují ti tajní pod civilními jmény, Bellingcat koukne do monitoru a hned vidí víc, než izraelské a americké tajné služby dohromady. No nekupte to.

Česká televize ví, který zdroj je kvalitní...

 

Důkaz

 

Bellingcat

Eliot Higgins se jako nezaměstnaný otec v domácnosti roku 2012 začal zabývat syrskou občanskou válkou a údaje shromážděné z videí veřejně dostupných na YouTube publikoval na svém blogu pod přezdívkou Brown Moses. Přestože byl v oboru zbraní naprostý amatér a neznal arabštinu, byl schopen prokázat, že syrský režim Bashara Asada užívá kazetové bomby a chemické zbraně.

To vážně dokázal nezaměstnaný Higgins bez chemiků a laboratoří pouze dle monitoru. Prý...

 

A toto píše Wikipedie - můžete se přesvědčit.

A můžeme pokračovat.

 Higgins roku 2014 založil webové stránky Bellingcat pro investigativní práci s otevřenými zdroji. Od roku 2017 více než polovina jeho finančních zdrojů pochází z poplatků za workshopy, které pro zájemce pořádá v USA. (No nekupte to...)

A další hvězdné výplody na sebe nenechaly dlouho čekat

Nově založený mediální kanál USAReally.com prý vypadá jako produkt optimalizovaného vyhledávače, který vykrádá etablované zpravodajské kanály a poté zprávy publikuje jako své vlastní. Budí podezření tím, že na stránce nejsou reklamy ani jiná známka komerčního financování. Podle analytika Bellingcatu Arica Tolera jde o další produkt petrohradské farmy trollů.

A stejné farmy jsou prý v České republice a proti nim začal bojovat soudně uznaný opilec Šafr a jeho FORUM 24, Kremlin watch Jakuba Jandy od tyče a ČSSD pod dozorem Chovance, nyní Hamáčka. Prostě důvěryhodnost sama.

 

A pokud si všimnete, tato hvězdná pěchota je stále více na obrazovkách České televize, jsou to experti na ruskou problematiku a když šamani z Bellingcat příjdou s novou senzací, tak už je Česká televize také cituje.

Prostě vrána k vráně...

Není čas vyrazit partu z RRTV, nechat prověřit jejich konta a posuny peněz? I když kdo by to udělal, když rada je napůl ČSSD, Hamáček a vnitro je ČSSD a Babiš už má strach?