Prezident Severní Koreje Kim Čong-un a prezident USA Donald Trump na jednáních dosáhli nevídaného mírového úspěchu. Je už příznačné, že špičky NATO zuří, západní agentury se jen tak letmo zmíní a snaží se to spláchnout ze stolu! A Česká televize...?

 

Zaznamenali jste, o co strašně šlo jihokorejskému a severokorejskému prezidentovi?

V první řadě o zrušení provokací NATO u Jižní Koreje, kdy každoročně šmejdi z NATO provokovali Severní Koreu s jadernými zbraněmi a pak vždy bylo několik měsíců mezi těmito zeměmi mnoho nenávisti.

Tak s tím je (potvrzeno skoro oficiálně) konec a severokorejský prezident Kim Čong-un zasílá přátelské pozdravy jihokorejskému prezidentovi Mun Če-inovi.

 

Reuters uvedla,

že USA s Jižní Koreou odřeknutí jarních manévrů,

které jsou jedny z největších na světě

brzy oficiálně oznámí.

 

Nezlobte se, ale toto by měla řvát pitomá Šámalová ve veřejnoprávní televizi od rána do večera místo urážek severokorejského prezidenta, který se s jihokorejským a prezidentem Trumpem snaží!

A dovolil bych si ukázat na další: psal jsem před rokem, že bez snížení výdajů na války a vyhrožování se USA zhroutí. Zdá se, že poprvé je po stu létech v čele USA vůdce (slovo vůdce v dobrém slova smyslu), který to pochopil a jednu zvrácenost za druhou po tvrdém jednání likviduje.

 

Že by skutečně návrat bájné Ameriky (USA), které si budeme moci vážit?

(I když raději počkejme, zvěrstvo v NATO si hračky nechce nechat vzít)

A v protikladu se můžete dívat na šílenou nenávist vůdců NATO, kterým bere prezident Trump bábovičky a rakety z rukou. Je totiž také pravděpodobné, že mezi Demokraty v USA začne také drama, protože mnoho donátorů a zdrojů bylo z amerického zabíjení a nyní lze teprve pochopit zuřivost krvavé Madlen, neboli staré smrtky Madeleine Albrightové, bývalé ministryně zahraničních věcí Spojených států amerických, když se na Donalda Trumpa obořila, co si to vlastně dovoluje!

 

Porovnejte to prosím s touto lidskou troskou, které se vepsal do obličeje celý život!

Snad není co dodat!

 

Mírová dáma židovského původu zde filozofuje

 

 

Mnozí už dnes chápou, proč se v těchto kruzích zvedla šílená vlna nevole, nenávisti a urážek na Donalda Trumpa. Bere jim zlaťáčky za smrt dětí, rozbíjí jim bábovičky a lidé ho stále víc milují. A mainstream včetně České televize už dává cenzuru i na prezidenta USA.

 A nikde se u nás nedozvíte: prezident Donald Trump nic podepsat nemohl. Sankce na Severní Koreu může zrušit pouze Kongres, jinak by podpis byl neplatný. Ústava USA to nedovoluje! Což se naše "zpravodajské elity" neráčily občanům zprostředkovat. To, co šlo, dotáhli všichni tři prezidenti do konce a za to jim patří obrovský dík. (Byť budou útoky na Trumpa za to ještě drtivější, ale snad to ustojí v zájmu celého světa)