Extremistická propaganda pseudodemokratů, kteří obsadili kolem roku 1968 všechny pozice na západě se pomalu chýlí ke konci, ale stejně jako zraněné zvíře před smrtí nejvíce kopou a koušou. Začněme brexitem.

 

Neuvěřitelná snůška zhovadilostí se nese éterem. Nebudou léky, zastaví se elektrárny, nebude co jíst, ekonomika se zhroutí a nebo klesne minimálně o 3% ječí dokonce i ratingová společnost Standard & Poor's vůči Británii. Do zpanikaření obyčejných lidí se zapojili všichni, kterým jde o kejhák a jsou napojení na penězovody dotací. V poslední hodiny dokonce začali vyhrožovat trestními soudy, že prý referendum o brexitu v červnu 2016 bylo kriminálně zmanipulované. Britská vláda však prý odmítá tyto trestné činy vyšetřovat a policie jejich vyšetřování odložila, což je prý také kriminální čin a britská policie by měla snad zatknout sama sebe.

A zhovadilost stíhá zhovadilost.

A má to důvod: Nigel Farage zahájit frontální útok viz úvodní foto: originální přihláška a nikdo jiný není na případné evropské volby připraven. Dokonce i Konzervativní strana Toryů je zděšená, že by voliče převzala The BREXITparty, kde začíná být opět hlavní tváří Nigel Farage. Drsné probuzení, když na opozičního Corbyna se snesla obrovská sprcha nenávisti a sílí.

Sami jste asi zjistili, jak vytřeštěně dnes o tom informuje extremistická probruselská propaganda ve veřejnoprávních médiích u nás a jejich hlásné trouby jako třeba FORUM 24 soudně uznaného opilce Šafra.

Jisté je jedno: "nebrexit" zamává s Británií, případná kampaň The BREXIT party pomůže euroskeptikům a to by byla další rána pro propagandu EU jako je Jourová. Dokonce mnozí mají strach, že jim - a oprávněně - odebereme výsluhy. A naopak pokud Británie odejde, lidé poznají, že odchod nikoho nepoškodí a rozpad se urychlí. Prostě pro extremisty z Bruselu přisátých na pěnězovody dotací je to z bláta do louže. Vše je pro ně katastrofa, pro nás odchod z hnoje.

 

Venezuela

Umíte si představit, že vám umře dítě a vy místo na pohřeb jdete demonstrovat proti Madurovi? Tak takováto a podobná fantasmagorická propaganda manipuluje s lidmi západu.

 

Reklama vycházející z ČTK (původ neznámý)

„Jsem otec rodiny, mám rád své děti, ženu i matku a oni mi je zabíjejí. Radši se nechám zastřelit na demonstraci, než abych umíral v agonii,“ popsal situaci televizi TV Venezuela jeden z demonstrantů v Caracasu.

„Kvůli nedostatku léků mi umřela žena. Nechci takovouto Venezuelu, chci Venezuelu svobodnou,“ uvedl další z účastníků manifestace. Jinde zase napsali, že jdou podpořit vůdce opozice, protože jim ráno zemřelo dítě.

A tak je zbytečné být asi s ním, když je mrtvé a vyrazili do ulic.

Jak dlouho nás ještě budou krmit těmito zhovadilostmi?

 

Dále je zajímavé, že během posledních dvou týdnů ve Venezuele NÁHODNĚ všude hoří a bouchají transformátory, bouchají rozvody vody, rozvody ropy a je prý lež, že to dělají teroristé za pomoci CIA, tvrdí New York Times. Prý je to náhoda a může za to Maduro. A protože jsou na tom špatně, tak naposledy v pátek zavedlo americké ministerstvo financí sankce vůči dvěma firmám se sídly v Řecku a v Libérii, které dovážejí venezuelskou ropu na Kubu, a vůči 34 lodím ve vlastnictví PDVSA. „Kuba je jedním z hlavních dovozců venezuelské ropy. Mezitím vyhlásilo sankce proti Rusku, Iránu, a sankce stíhají sankce a šílený představitel NATO v americkém kongresu vyhrožuje celému světu, že na celý svět nasadí mírové humanitární bombardování, pokud celý svět nebude řvát "Amerika first"...

Generálové amerického NATO v čele se Stoltenbergem zešíleli  a americký kongres jim za to freneticky tleská - ve čtvrtek na oslavě NATO...

 

A další perly extremistické České televize:

Několik tisíc Venezuelanů v úterý překonalo bariéry na hranicích s Kolumbií, aby se dostalo k humanitární pomoci. Informoval o tom kolumbijský deník El Tiempo s odvoláním na migrační úřady. Ve Venezuele je nedostatek potravin i léků a v posledních týdnech situaci zhoršily opakované výpadky elektřiny a přerušování dodávek vody.

Ano, teroristické akce USA se skutečně zaměřily na pitnou vodu, transformátory a ropnou soustavu a venezuelská armáda má problém vše uhlídat. Ale už se tají, že proto se narychlo hlásí do lidové armády na ochranu majetku tisíce Venezuelanů, aby to ochránily. A těch několik tisíc lidí utíkajících do Kolumbie? Nevyhnala je potravinová krize, ale velké záplavy na hranicích s Kolumbií a ti utíkali před vodou, nikoliv před Madurem.Týden trvající další záplavy (v únoru také) ničí Venezuelany víc, než terorismus USA.

 

Venezuelané se v tisících hlásí Madurovi do lidové armády
Venezuelané jsou ochotni položit životy proti americkým teroristům (dokonce si berou příklad z Vietnamu)

Co z toho vyplývá? Diktátorské režimy, které se hroutí, nejvíce kopou a vyhrožují. Dnes to jsou USA, vedení Evropské unie a jejich patolízalové. (Pozor, neznáme pozici Donalda Trumpa, mnohé naznačuje, že Pentagon, NATO a šmejdi kolem Clintonů a Obamů jdou proti němu a vzpouzejí se). Budou mít sílu oblížit obyčejným lidem celého světa, nebo se sami do sebe zhroutí jak teserakt?