Rozpadlé chatrče plné krys a myší. Otřesné bydlení v nejbohatším ropném regionu Ruska

23. 10. 2017 | Ruská autonomní oblast Chanty-Mansijsk produkuje polovinu ropy v zemi, ale toto bohatství generacím zdejších pracovníků příliš nepomáhá. Tisíce obyvatel žijí v chátrajících mobilních přívěsech, které byly přivezeny před desetiletími a nikdy nebyly nahrazeny trvalým bydlením.

Tak toto tvrdí propagandistické divné:

 

 

Tak se žije pod Putinem - chcete takto vy Češi žít?
Milujte západ, Rusko umírá

 

A pak odletíte či odjedete do Ruska a je tam vše jiné, než tvrdí veřejnoprávní Česká televize, Radiožurnál, Aktuálně.cz, FORUM 24 či DENÍK N s proslulou Petrou Procházkovou a Evropské hodnoty.

Toto je skutečná Ňagaň v roce 2017 - 2019!

 Protože foto může být sebráno odkukoliv a veřejnoprávní televize dokáže udělat kvalitní hoaxy, zde je předloženo video z Aktuálně.cz a pohled na Ňagaň z letadla. Kdo by ještě nevěřil, může si dohledat na mapách Google a pak snad už uvěří i hloupé děti vychovávané "Člověkem v tísni", že tahle parta špinavců z nich dělá dementy a oni jim ještě tleskají, nebo pochodují v čele Milion chvilek!

Z nás starších totiž pitomce neudělají - my zažili bolševickou propagandu a přesto jsme nepodlehli.

 

A skutečnost

A pro úplnost - toto jsou Předlice - Ústí nad Labem, Česká republika

 

Lež, propaganda, hnus, to vše spojuje Milion chvilek, Evropské hodnoty, Brusel a mainstreamovou spodinu jako je Newsroom 24, Václav Moravec a přidejte si další včetně Člověka v tísni a "demokratického panoptika" v Poslanecké sněmovně a extremistického Senátu.

Ta hlavní perlička totiž tkví i v tom, že i Google maps ukazuje různé pastoušky z roku 2010 - 2013, zatímco nyní jsou všude moderní domy, skvělé bydlení a Rusko jde razantně kupředu. Už chápete, proč Putina tak milují a ťukají si na čelo, když se píše o ruské bídě?

Zde důkaz dnes poslední

Snad ani není, co dodat. A další skandální odhalení mediálních šmejdů příště.

Díly budou o ekonomice. Ruské...