Demokracie byla založena na principu, že v okamžiku, kdy se vyčerpá myšlenkově jedna část politického spektra, lidé ji nahradí druhou, která se mezitím zotavila. Po roce 1968 však západní "politická elita" odmítla opouštět svá dobře placená, zabydlená místa v politice, propojila se s tajnými službami, policií a vojskem a začala masakrovat každého, kdo se stal opozicí.

 

Vidíme to v USA, vidíme to v Evropě a neposlední řadě už chátra obsadila i Velkou Británii. Například v USA se podařil vrazit klín mezi zločince kolem Clintonů a Bushů, kteří hráli divadlo pro občany USA až na pátý pokus: nejblíže k tomu měl před Donaldem Trumpem Ross Perot (před třemi měsíci zemřel), protože politická moc Bushů, Clintonů a ovcí kolem Obamů se rekrutovala z možnosti zabíjet v celém světě a celý svět vykrádat. A k tomu potřebovali miliony migrantů, kteří se dali snadno koupit a manipulovat jimi  a Donald Trump to měl strašně těžké.

I v Británii a Evropské unii je pokus zákeřně přes migranty a děti zvrátit výměny politických garnitur a urvat moc jednou pro vždy stejně jako to chtěli a udělali bolševici. Dokonce i u nás už opět děti mají SSM a jsou povinně nuceni učit se, koho mají volit a koho ne a že jediný názor správný je ten, který hlásá současná moc.

 

Co se stalo v Británii?

Cameron a Blair chtěli dát lidu na čas hry, aby se vyhnuli těžkému žaláři za zabíjení v půlce světa. (vraždili společně s Bushem, Obamou a Clintonem) A ta hra na odvádění pozornosti mělo být referendum, kdy si byli jisti, že Poláci a další migranti přečíslí původní obyvatele Británie a vůdci, kteří pomáhali US ARMY v zabíjení v Africe, Libyi, Sýrii či Iráku a Jugoslávii se tím očistí. Šok ale nastal, když se snaha, aby volily i patnáctileté děti migrantů nesetkal s ohlasem a Cameron s Blairem vše prohráli K.O.

Krocan Jeremy Corbyn byl obviněn že vede stranu do katastrofy

A nastala mela: dezinformace stíhala dezinformaci, Corbyn dělá vše možné, aby znechutil lidem Brexit, chová se jako zločinec a díky stejnému zvrácenému a podlému útočení na Brity z Bruselu se mu to zatím daří.

Kritiku vzbuzuje i návrh labouristů na rozšíření voličských práv pro občany z EU pobývající ve Velké Británii, který by jim umožnil odevzdat hlas i v obecných volbách. Tito migranti – asi 3 miliony lidí – se mohou zatím zapojit jen do lokálních a evropských voleb. Místopředseda konzervativců Paul Scully obvinil labouristy z toho, že tímto krokem chtějí překreslit mapy voličské krajiny a získat hlasy těchto vděčných voličů, uvádí britský deník Daily Mail.  

 Je dobré pozorovat, kdo s námi manipuluje a jak. Že zloděj křičí chyťte zloděje. A že je zbyteční mluvit o Czexitu, když ani velká Velká Británie, ač lidé v referendu rozhodli, nemá odchod jistý. Čas samozřejmě příjde, ale dnes ne. Ještě ne.