Rusko zařadilo českou pseudohumanitární organizaci Člověk v tísni na seznam nežádoucích organizací. Člověk v tísni se stal devatenáctou zahraniční či mezinárodní organizací, jejíž působení bylo v Rusku zakázáno. Rusům, kteří s organizacemi zařazenými na seznam spolupracují, může hrozit až šestileté vězení. A co naše vláda s novodobým SSM?

 

 

Už dříve Rusko zablokovalo všechny extremistické politické neziskovky kolem Sorose.

V oznámení zveřejněném na webu ministerstva se píše, že organizace byla na seznam zařazena v souladu s federálním zákonem „O opatřeních proti osobám zapojeným do porušování základních lidských práv a svobod, práv a svobod občanů Ruské federace“.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-humanitarni-organizace-clovek-v-tisni.A191112_173628_zahranicni_rko#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

Málokdo tuší, že obyčejní lidé v Rusku protestují (náhoda, že i u nás?) proti extremismu a demogogii Sorose a českých politických provokačních neziskovek, kteří o sobě tvrdí, že jsou lidskoprávní. A výsledky voleb, kolik lidí opět volilo prezidenta Putina tomu dává za pravdu a jasný důkaz, co obyčejní Rusové chtějí.

 

A hlavně, jak "nejsou politické" lze snadno dohledat na internetu a ani se tím netají. Místo učení oblbují děti, šikanují je, pokud neodpovídají správně a bolševické Sokolovo nestačí zírat.

 

DŮKAZY - VÁŽNĚ JE TO HUMANITA?

Zneužívá "Člověk v tísni" děti na školách? Dopis výboru parlamentu v čele s Václavem Klausem: vrací se totalita do škol?

 

Výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu

 

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017