Ne, nebudu se zmiňovat o excesech a možných manipulacích, kdy jedna skupina obsadila sociální sítě, dělá cenzuru, za kterou by se nemusel stydět ani Gruzínec Josif Vissarionovič Džugašvili zvaný Stalin s Klementem Gottwaldem. A vypíná televizní protesty jedné skupiny, zatímco druhé očividně nahrává. Ty banány si musí otrhat sami.

 

Co ale odhalil úžasně neschopný mainstream i v České republice, kdy s demokracií, natož vedením státu v zájmu lidu to nemá absolutně nic společného?

Chci zatím jenom zkráceně a jednoduše ukázat na volební zvěrstvo, do kterého se dostaly USA a tím do nekonečného patu podezřívání a nenávisti.

 

Jedinou možností je rychlé anulování voleb v USA a blesková příprava nových, které by se prováděly v jednom, maximálně dvou dnech, jinak jsou volby naprosto zdiskreditované a západní demokracie je oprávněně srovnávána s "Orwellem 1984"!

Ale na to už zchátralé USA asi nebudou mít odvahu!

 

Přece není možné, aby ve volbách byly cenzurovány názory kohokoliv, natož prezidenta (nejen USA) jakýmisi vůdci jediné pravdy a tajnými službami, které mají chránit občany, zatímco dnes už jsou prakticky skutečnými vůdci států a hybateli válek, které nahrazují vojenskou chuntu.

Přece není možné, aby volby byly průběžně a každý si volil, jak ho napadne a kdy ho napadne, takže jakési volební cáry papíru (korespondenční lístky) bez jakékoliv kontroly pluly přes pošty sem a tam. (Poštovní sklad u Los Angeles, ve kterém dvě stovky pracovníků třídí hlasovací obálky, funguje od začátku října nonstop. a teprve v listopadu jsou volby!!!)

Přece není možné, aby soudci v jednotlivých státech s vážnou tváří tvrdili o naprosté neprůstřelnosti volebního systému a přitom aby tajné služby USA provedly preventivní počítačové útoky na kybernetické struktury v Rusku, protože je vysoká pravděpodobnost manipulace voleb. Jedno vylučuje druhé a samozřejmě občané nejsou hluší a slepí, aby časem tyto zhovadilosti a špíny neodhalili!

V USA to už došlo tak daleko, že prakticky prezidenta USA volí průběžné veřejné mínění a banánové republiky se musí třískat smíchy, kde i divoké kmeny mají větší demokracii, než je v USA.

A bývalá "totalitní" východní Evropa žasne, kam se původní americký sen od doby prezidenta Reagana posunul, zatímco v dáli temně zní: palmy se kývají, z krčmy zní opilé hlasy, vítr si pohrává s vlajkou, pruhů a hvězd...