Dr. Kelli Ward, předsedkyně Republikánské strany Arizony, poskytla aktuální informace o stavu hlasování v prezidentských volbách ve státě Grand Canyon a ujistila Arizoňany, že „tyto volby zdaleka nekončí“.

 
Sidney Katherine Powell (narozena 1955) je americká právnička ze Severní Karolíny, která 10 let působila jako asistentka právního zástupce Spojených států, než zahájila svou soukromou praxi v texaském Dallasu. Ona je nejlépe známá pro úspěšné odvolání odvolání, za stíhání Jimmyho Chagru v roce 1979 a za zastupování generála Michaela Flynna v roce 2019 a prezidenta Donalda Trumpa v roce 2020. Týden po prezidentských volbách v USA v roce 2020 se připojila k právnímu týmu Trumpa, aby zpochybnila výsledek.


"Neztrácej srdce." Nedovolte, aby vás negativita a falešné zprávy shodily. Arizona je v tomto boji stoprocentní. Chceme zajistit integritu našich voleb v našem státě, “uvedla Ward v pondělním videu s odvoláním na virální tweety od arizonské ministryně zahraničí Katie Hobbsové (D), která v minulosti kritizovala prezidenta Donalda Trumpa a jeho příznivce, dokonce o nich hovoří jako o neonacistech.

"To nemluví o tom, že je nestranná." Myslím, že je to něco, čeho si musíme být velmi, velmi vědomi. Půjdeme do fáze průzkumu těchto voleb. To znamená, že zajišťujeme, aby odevzdané hlasy byly odevzdány tak, jak to volič zamýšlel, a správně je spočítal, “pokračovala a dodala, že mají„ otázky, na které je třeba odpovědět “.

Ward uvedla, že stejně jako její tým spolupracuje s Trumpovou kampaní „ruku v ruce“, aby zajistila integritu voleb v Arizoně.



"Takže zůstaň silný." Zůstaňte pevní. Pochopte, že tyto volby zdaleka nekončí, “uvedla. "V tuto chvíli nemáme zvoleného prezidenta." Státy neověřily volby, a to je důvod, proč je zvoleným prezidentem - ani média, ani vědátoři, ani mluvící hlavy, ani falešné zprávy “: Ve formálním prohlášení Ward vyjádřila přesvědčení, že Arizona nakonec „dodá prezidentovi Trumpovi další čtyři roky“.

Minulý týden podala arizonská republikánská strana žalobu, v níž požadovala ruční přepočítání hlasů podle okrsků namísto hlasovacích středisek, přičemž zdůraznila rozdíl ve výběru vzorků 175 volebních středisek oproti 748 okrskům:

Bývalý viceprezident Joe Biden vedl v pondělí odpoledne Trumpa v Arizoně o 10 377 hlasů.