Skrytá Pravda

Rčení Tu máš, čerte, kropáč znamená, že jde o rychlé nepříjemné překvapení ("jako z udělání")
 
Dec. 8, 2020 at 5:59 p.m. GMT+1

LONDON — Scientists at AstraZeneca and the University of Oxford on Tuesday became the first vaccine developers to publish full data in a peer-reviewed scientific journal, confirming earlier claims that the vaccine is 70 percent effective overall.

Překlad:

8. prosince 2020 v 17:59 GMT + 1 LONDÝN -
 
Vědci z AstraZeneca a Oxfordské univerzity se v úterý stali prvními vývojáři vakcín,
kteří publikovali úplná data v recenzovaném vědeckém časopise, což potvrzuje dřívější tvrzení, že vakcína je celkově ze 70% účinná.
Výsledky studie, publikované v britském lékařském časopise Lancet, odpověděly na mnoho otázek - ale ne na všechny - týkající se vakcíny AstraZeneca. Zůstává neprokázáno, jak dobře vakcína funguje u osob starších 55 let, což je zásadní skupina, protože nejvážnější onemocnění a úmrtí na covid-19 se vyskytují u nejstarších pacientů.

Vědci také stále studují, který dávkový režim může poskytnout největší ochranu.
Pozor, vědci zatím studují, ale propaganda tvrdí, že vědí a musíme mlčet!
 Informace z

prestižní medicínský magazín The Lancet

 

Cenzoři tvrdí, že pochybnosti o AstraZeneca a vůbec pochybující informace o vakcínách jsou dezinformacemi. Oznámí čeští cenzoři, že i prestižní magazín The Lancet stal se dezinformátorem?

 

Pane ministře, pane premiére: toto MUSÍ lidé vědět a nesmí se zamlčovat, že nic není vyzkoušeného, zatímco propaganda tvrdí opak a vyhrožuje!

 

Související 

Otevřený dopis premiéru Babišovi: dezinformace o vakcínách AstraZeneca a Sputnik V

 

Autorská práva vyhrazena!

Kam mizí bohatství národů západní civilizace
 - Petr Pokorný

Tato knížečka nemá ambice stát se učebnicí nových guvernérů bank, ministrů financí či základem erudovaných ekonomů. Pouze ukazuje, jak se neskutečně změnil svět a jak se poctivý trh změnil na ráj socialistických podvodníků, kteří si říkají "moderní pravice" ze západu.

Číst dále