Ti starší si ještě pamatují dobu, kdy šílení STBáci a bolševici bubnovali do boje, (i když v USA to bylo zrcadlově podobné) zatímco nejlepší britská premiérka všech dob Železná lady baronka Margaret Hilda Thatcherová, baronka Thatcherová z Kestevenu se už proháněla s Michailem Sergejevičem Gorbačovem po Londýně.

 

Tato skutečná, nikoliv umělá osobnost se držela nejdemokratičtějšího pravidla: Nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl.

Po třiceti létech odtajněný spis o britské premiérce Thatcherové

„Vypadá to, že paní Thatcherovou diskuse s Gorbačovem opravdu zaujala. Je nepředstavitelné, že by se takhle bývala angažovala při rozhovoru s Černěnkem nebo Andropovem. Zřejmě si uvědomila, že mluví s někým, kdo to má v hlavě srovnané. Dokázala respektovat někoho takového, i když hájil ideologii, s níž nesouhlasila,“ uzavírá Simon Demissie.

A toto by mělo platit tím více, pokud jde o zdraví a životy lidí na celém světě a zvěrstva šmejdů, co ideologicky pošpiní vakcínu, která může být záchranou mnoha životů je zločin zločinu, něco jako je gauner všech gunerů Capo di tutti capi.

 

 

Britští a ruští vědci chtějí zjistit, zda by se nedala spojením vakcín AstraZenecy a Sputniku V vytvořit ještě lepší očkovací látka, uvedl zpravodajský web BBC

Není lepší zprávy ve špinavé stoce šmejdů a dezinformací? Vždyť slušným lidem a slušným webům o nic jiného nejde, než zahodit špínu politických svinstev a zvrácených ideologických her politruků přes mainstreamová média a začít pracovat společně na záchraně lidstva. A hluboká, skutečně hluboká poklona těm SKUTEČNÝM vědcům a nikoliv ideologickým PAVĚDCŮM, a pokoušejí se dát hlavy dohromadym, vytvořit supertým, či supervakcínu spojením dvou podobných vakcín a najití společného průsečík. Prostě aby se lidé přestali bát očkování, takže podivný ministr Blatný by mohl propustit ideologické podvodníky a přestat utrácet za komické inzeráty, protože otevřená spolupráce přestane strašit lidi a nikoliv výhrůžky ideopolicie a současných STBáků!

 

 Ono to má totiž ještě jeden a přitom ten nejdůležitější a nejpřesvědčivější  pohled

Dva odlišné světy britský a ruský si otevřou údaje a data o svých vakcínách a pokud najdou společnou řeč, znamená to, že my, obyčejní lidé nemusíme zoufale hledat důkazy, co je pro nás bezpečnější a zda tam někdo z nich neukrývá v zájmu prodejnosti nějaké svinstvo. Upozorním pouze na jednu: Ruská a britská vakcína jsou si podobné, protože obě obsahují genetický materiál SARS-CoV-2 z tzv. spike proteinu, který virus používá k proniknutí do hostitelské buňky. A zatímco u AstraZeneca jsou pochybnosti u lidí starších 55 let, u ruské ne, zatímco zajímavá perlička je, že ruská je bezpečná, jak se udává a očkovat se nechali už i nejvyšší představitelé Ruska (o prezidentu Putinovi se neví), ale nesmí se pít alkohol cca dva měsíce a to je v Rusku tragikomedie, minimálně psychologická z dřívějších let, zatímco u britské se to neuvádí.

„Pracujeme s našimi partnery v oboru, vládami a výzkumnými týmy z celého světa a v blízké budoucnosti se s ruským institutem Gamaleya Research (který vyvinul vakcínu Sputnik V ) pokusíme zjistit, zda se naše vakcíny dají zkombinovat,“ uvedla AstraZeneca, která svou vakcínu vyvíjela společně s Oxfordskou univerzitou.

Klinické testy proběhnou v Rusku.

 

Není spolupráce na světovém míru a vakcínách daleko větší důkaz demokracie, než vřískání ideopolicie dnes nasazené u ministra Blatného a odejitého Prymuly?

A to, že se Merkelová vzepřela USA vydírání, abychom nekupovali levný plyn z Ruska, ale drahý americký také o něčem svědčí: minimálně o tom, že tlak na evropské politiky začíná být tak obrovský, že jim nic jiného nezbývá, než aby začali použivat i oni selský rozum místo šílených bojových ideologií!

Ruská loď Akademik Čerskij, specializovaná na pokládání trubek na mořské dno podle souřadnic GPS, opustila v sobotu přístav Neu Mukran na baltském ostrově Rujána a zahájila dostavbu zbývajících 72 kilometrů rusko-německého plynovodu Nord Stream 2. Což ale prý dle americké ideopolicie složené ze skupiny amerických senátorů s podporou obou politických stran rusko-německý plynovod ohrožuje energetickou bezpečnost Evropy, protože zvyšuje její závislost na Rusku. Zhovadilost, kterou lze snadno vyvrátit a samozřejmě Merkelová to ví. V Evropě se staví terminály na stlačený plyn (i ruský) a pokud by Rusko začalo vydírat, tak by se jednoduše cesta přes Nord Strema II uzavřela a z USA by se přivážel americký dražší.

Pokud tedy začnou praskat ledy a svět se začne vracet do normálu, ideopolicie jak z románu George Orwella 1984 přestane mít zakázky a může začít zase normálně pracovat. Třeba na stavbách, kde nejsou lidi.

 

Související

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!

Otevřený dopis premiéru Babišovi: dezinformace o vakcínách AstraZeneca a Sputnik V