Dnes máme o dôvod viac poprosiť vás, aby ste nás podržali. Preto vám chcem ponúknuť naše predplatné, ktorým môžete podporiť nezávislú žurnalistiku pod hlavičkou SME.sk.

 

Jeden z největších mocenských manipulátorů a podvodníků na ekonomickém nebi George Soros, který je v mnoha státech brán jako židovský zločinec od Maďarska, přes Izrael, kde je také persona non grata až po USA a kterého i z České republiky vyrazil Václav Klaus se se slávou vrací na Slovensko. Petit Press totiž koupil fond Media Development Investment Fund New York (MDIF), který je spojený se známým finančníkem Georgem Sorosem.

Tu máš čerte kropáč, rvačka o střed Evropy sílí a občan pláče.

Možno malý krok pre ľudstvo, zato veľký krok pre redakciu denníka SME a mávnutie kolibričích krídel pre našich čitateľov, čím chcem naznačiť, že ide o krátky, ale intenzívny moment, za ktorým však opäť nasleduje len tvrdá každodenná práca.

Môžete podporiť "nezávislú žurnalistiku" pod hlavičkou SME.sk.

 

Alexej Fulmek,
predseda predstavenstva
Petit Press, a.s.

Z bláta do louže

O pár mesiacov to bude 7 rokov, odkedy do nášho vydavateľstva nepriateľským spôsobom vstúpila Penta, píše SME.sk.

Ano, toto pravda je.  Penta, která stvořila podvodnou partu šmejdů, okrádající ostatní o peníze z reklam a jejíž vůdce byl zatčen za ovlivňování zakázek. Nyní Jaroslava Haščáka čeká soud. Zda policie pozatýká i podvodnou partu konspiratori.sk, která je napojena na Evropské hodnoty a Vrábela ze Semantic vision, který se dokonce přiznal veřejně, že okrádá weby s jiným názorem o miliardy se zatím neví. A SME.sk vytlačila jednoho grázla, aby ho nahradila jiným.

Copak se svět skládá jenom z grázlů, šmejdů a zlodějů? Vážně vzít zpět Sorose je vítězství?