Dobrý den, jmenuji se Dr. Abdul-Aziz Ahmadi. Jak můžete vidět v televizi a dalších novinách, Taliban převzal celou vládní strukturu Afghánistánu, a proto jsme nuceni hledat naléhavé prostředky, jak uniknout hrozbě smrti v Afghánistánu. Jak vám nyní píši, můj život a rodina jsou ve vážném nebezpečí, protože jsme pracovali pro Američany během jejich pobytu v Afghánistánu a můj život a rodina jsou ve vážném nebezpečí. Tálibán nás zabije, pokud odložíme odchod z Afghánistánu. zoufale potřebujeme uprchnout z Afghánistánu.

 


Žádám proto o vaši pomoc a partnerství, abych obdržel (myšleno, že pošle) částku 25,5 000 000,00 USD (pouze dvacet pět milionů pět set tisíc amerických dolarů.) Na váš osobní nebo firemní bankovní účet a následné investice do lukrativních podniků ve vaší zemi . Tento fond byl pozůstatkem přefakturovaných smluvních účtů, které jsem úmyslně přidělil za dodávku materiálu Covid-19, tvrdého/měkkého zboží, léčiv/zdravotnických potřeb a další administrativy/logistiky do programu eradikace Afghánistánu na Covid-19.

Bude po vás požadováno.
1) Pomozte s převodem uvedené částky do vaší země
2) Poradte ohledně lukrativních oblastí investic,
3) Pomoc při správě stejných investic.
4) Pomozte mé rodině s přemístěním do vaší země

Mohli byste být tak laskaví a poskytnout mi v tomto ohledu své služby, budete odměněni 30% z celkové výše uvedené částky. Láskavě uveďte svůj zájem zasláním e -mailu, abych vám mohl poskytnout další podrobnosti:

S pozdravem,
Dr. Abdul-Aziz Ahmadi 

A podvodná adresa - už to začíná!

Dr. Abdul-Aziz Ahmadi <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>