Fištejn, Romancov, Pehe, Petr Kolář, Votápek jako superexpert... Desítky, stovky záhadných postaviček, které defilují v České televizi. Pokud se někomu zdá nadnesené cca číslo, samozřejmě se nejedná jenom o politology, ale i o politické geografy, ukrajinisty a ukrajinistky, analytiky a koordinátory, politické neziskovky vykládající lidem, co si mají myslet...

 

A samozřejmě komanda, která lustrují a pronásledují občany České republiky, pokud nemají "správné myšlení"!

A nejen to: Masarykova univerzita je plná žáků, kteří nedělají nic, jenom žvaní, co si mají i "dospělí" myslet, poskakují po náměstích a můžeme přidal další jako Poche, Petříček (byť to je dnes europoslanec a ministr, Člověk v tísni, návazné struktury pseudonovinářů, které samozřejmě nemají plat za práci, ale převodem od státu či Evropské unie přes fondy a dotace na správné myšlení a mnoho dalších tisíců lidí, co chodí přednášet do škol a institucí s vysvětlením, co si mají myslet. A práskačů či udavačů.

 

Kdo je sakra platí?

Jako houby po dešti, ale na práci nikdo není...

Vraťme se však k taškařici o Putinovi a Porošenkovi.

I když taškařice. Politické hvězdy v České televizi, ale i Kalouskové tvrdí, že Putin rozehrál další provokaci. Tou provokací jsou dělové čluny u Kerčského mostu. Což znamená, že Putin vyslal ukrajinské vojenské dělové čluny do kerčského prostoru, aby je mohl zajmout. Nebo donutil Porošenka, aby je tam vyslal. Nezdá se vám, že ten magorismus už je za čarou? A když totéž naznačila antiruská hvězda Petra Procházková, která je také placena ze záhadných zdrojů v jakémsi začínajícím deníku a je jasné, že reklamou si na sebe nevydělá, kruh je uzavřen.

 

Vážně může Votápek ve veřejnoprávní televizi dělat z lidí idioty?

Jde nepochybně o provokaci ruské republiky. Nepochybně je to akt, který Putin pečlivě naplánoval, hovoří hvězda veřejnoprávní televize Votápek

 

Neboli přeloženo z češtiny do češtiny Putin donutil ukrajinské vojenské dělové lodě, aby pluly ke Kerčskému mostu, posadil do nich ukrajinské špionážní důstojníky a zoufalý Porošenko na to přistoupil. Jak to udělal, aby proti sobě poštval NATO je ve hvězdách. Nebo ve "správném myšlení". A zde je otázka: jakým právem z nás dělá Česká televize negramotné hlupáky a používá na to Votápky a podobná individua?

 

Ale my víme, že za vše může jednoznačně Putin a je to prostě neprůstřelná logika...