Kašpaři, jinak se to nazvat nedá. A úlet prezidenta Zemana je záhadou dodnes. Takže v Bělorusku nevládne Lukašenko, ale údajně pomatená Svjatlana Cichanouská za pomoci USA z ciziny, ve Venezuele samozvaný Quaidó za pomoci USA, v České republice Kalousek s Milionem chvilem a kašparem Minářem...

 

Jak dlouho ti pošuci budou vytvářet novou formu demokracie, kdy vládně rozeřvaná minorita za pomoci sprostoty, občas rabování a někdy i vražd, zatímco skuteční demokraté usedají tiše  ke knížce Orwell 1980 a pláčí, že zvrhlost světa snad dostoupila vrcholu.

V Sýrii bylo bohatství, ropa a sekulární stát, kam jezdila generace našich otců za výdělkem, dnes je v části americká demokracie, krev teče proudem a prý za to může Bašár Asad, který nerostné bohatství nepředal vládě USA, ale drze si své uzemí chce spravovat a syslit sám.

I to divné Rusko je drzé: jak krásně by USA mohly v Rusku těžit jako ve Venezuele než je drzý Putin vyhnal. A nejhorší je Kuba. Už padesát let embargo, sankce  a pořád ne a ne padnout.

Prostě divnej svět, když si státy začaly chránit své bohatství a výpalné pro USA už není.

Víte, co je nejzajímavější? Malé weby jsou prý dezinformační, neb pravda je v mainstreamu a jejich mutacích viz DeníkN, Aktuálně.cz a dalších. A lid obyčejný je prý blbý, jak nás přesvědčuje Jourová, protože výše napsané je pravda a nikoliv to, co píšeme my. Prostě Kalousek, Quaidó či Cichanouská jsou prezidenti a přes to vlak nejede.

Tak to teda fakt nevím...