Názor, ale podložený fakty: rouškaři, antirouškaři, totalitní, svobodomyslní, vše je blábol, vše je nesmysl a nálepkovací podvod z páté kolony, která dělá clonu covidové vakcínové mafii, pašované nám přes Brusel za šílené peníze: za sta miliard dolarů.

 

Nezpochybňujeme nemoc, ale politicko-dolarové zadání! A svobodné rozhodnutí aplikace do těla nejkvalitnějšího léku, nikoliv politicky nejkvalitnějšího!

 

 

KDO NÁS SAKRA S COVIDEM PODVÁDÍ?

Proč nám neříkají pravdu? 

PROČ NETESTUJEME I RUSKOU VAKCÍNU?

NA ŽIVOTĚ ČECHŮ NEZÁLEŽÍ?

PAMATUJETE?

statečně proti korupci

Zde důkaz:

 

 

Prostě lžou: ověřená očkování nezpochybňuje mnoho lidí. Kampaně dobrá vakcína nepotřebuje. I mé děti jsou očkovány. Odmítám však vydírání, když o vakcíně a našich životech nerozhoduje kvalita, ale lobbying nesilnějších mafiánských dolarových farmaceutických výrobců!

 

LIDÉ NEODMÍTAJÍ VAKCÍNY, ALE TOTO ŠÍLENÉ ZNEUŽITÍ!

A UŽ ZASE BUDE DĚLAT VLÁDA KAMPAŇ ZA POMOCI VRÁBELA A ELFŮ s výhrůžkami

Umíme pochopit hledání, ale nikoliv podvody o penězích, kdy důvěra díky americkým velvyslancům klesla na nulu!

 

A tak přichází další, silnější kalibr výpalného: kdo se nenaočkuje německo-americkou vakcínou, neopustí byt, město či stát! A vydírání nebere konců!

Pfizer je americká společnost v kooperaci s německým BioNTechem!

 

A ještě jedno: vědci se neshodnou a rozptyl je šílený, (U nás Flégr, Prymula, nebe a dudy) ale nás POLITICKÁ propaganda bude ujišťovat, že cesta z těch tisíců je jediná správná. Určila ji masmédia a tajné služby. BIS. Nebo někdo podobný a vyhrožuje. A pouze maličkost: neví se sice která, ale už kupujeme nejdražší západní vakcíny na příkaz Bruselu, aniž víme, že fungují. Hlavně, že ZAPLATÍME!

Všimněte si: každý, kdo protestuje, že hrátky s léky je zahrávání si se smrtí lidí je označen jako lotr, kteří vytváří konspirace. Je to však naopak lež a veřejnoprávní kospirace proti nám, občanům. Ty protesty jsou vedeny (většinově v národě) aby s námi nehrály výrobci vakcín habaďůru, ale vláda zajistila vakcínu, která je skutečně nejlepší a nejlevnější a komando kolem Vrábela nás má donutit, aby ta jediná správná byla ta 7x nejdražší a kterou nám bude Brusel nutit. Důkaz? Snadný: kde máme zajištěno, že se porovná americká a ruská vakcína a tou nejlepší budou Češi očkováni? NIKDE! Ruskou, i kdybychom měli pochcípat, vyzkoušet nesmíme a bdí nad tím tajné služby a Vrábel na ministerstvu zdravotnictví! A pak nás uráží a vyhrožují nám, že podvodnou americko-německou nechceme, protože co když ta opičí může být třeba jenom pro opice? Proč nepředloží důkazy a místo důkazů nám vyhrožují?

Tak sakra, kdo vypouští dezinformace a chová se jako podvodník, neřku li šmejd? My máme právo vědět, čím nás napíchají, která je lepší a vláda má zajistit to nejlepší pro občany České republiky a ne se nechat zkorumpovat Bruselem s vakcínou, která také vyzkoušená není! (Maďaři už to odmítli a začalo se jim vyhrožovat.

Prostě my vás americko-německou vakcínou napícháme, i kdybyste měli chcípnout. Nějak z vás ty prachy dostat musíme!

 

 FAKTA

Máme v podstatě dvě vakcíny (možná už 3,4,5,20, nevím, popisuji pouze stav)

Zjednodušme to: americkou a ruskou.  Americká z Pfiser a ruská Sputnik V jsou založeny na principu takzvané mediátorové RNA (mRNA). Ruská použivá lidské adenoviry.(*) AstraZeneca k jejímu vývoji využila šimpanzí virální vektor. Ruská má desetiletý náskok, protože je založena na výzkumu, který běží dlouho. To je asi vše, co potřebujeme v úvodu znát. Zde si můžete přečíst podrobnosti: Na životě Čechů při covidu nezáleží? Analýza vakcíny Sputnik V. V okamžiku, kdy Rusko oficiálně oznámilo, že najíždí do třetí fáze, začalo mafiánské rodeo.

 

  1. 11. srpna ruský prezident Vladimir Putin oznámil registraci ruské vakcíny proti koronaviru Sputnik V.

    „Rusové chtěli ukázat, že jsou zase v něčem první na světě,“ říká vědecký sekretář České vakcinologické společnosti Roman Chlíbek. Prof. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D., (55) je vědecký sekretář České vakcinologické společnosti ČLS JEP. Pracuje na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové.

    Co vlastně znamená, že Rusko vakcínu zaregistrovalo?

    Kterýkoli lékař v Rusku ji může aplikovat komukoli. Některé státy mohou převzít ruskou registraci, udělit národní registraci a začít látku také užívat. V Evropě je ale rozhodně nepoužitelná, tady by ji musela zaregistrovat Evropská léková agentura (EMA), stejně jako ve Spojených státech, kde by ji musela registrovat FDA, nebo v Austrálii.(Všimněte si, že abychom mohli testovat vakcínu, musíme mít povolení a to údajně věhlasná kapacita Chlíbek nezmiňuje, pouze maďarský Orbán veřejně oznámil, že zdraví lidí je pro něj víc, než politické hrátky PRODAVAČŮ DEŠTĚ s vakcínou a snáší z Bruselu peklo)
  2. Podvod akceleruje do bizardnosti

    26.08.2020 USA uvalily sankce proti výzkumnému ústavu, který se podílel na vývoji ruské vakcíny proti covidu-19. Prý jsou podezřelé z práce na chemických a biologických zbraních. Zahrnutí těchto organizací do seznamů amerického ministerstva obchodu znamená, že americké orgány ukládají omezení vývozu, zpětného vývozu a převodu zboží. Vážně Sputnik V ohrozí bezpečnost USA, nebo je to další vydírání? Úsudek si udělejte sami.

  3. Pfizer prý jako první na světě začíná s velkovýrobou vakcíny na covid, předeběhl ruskou vakcínu, chybí ale schválení. U ruské to vadí, u Pfizeru, který na vakcíně spolupracuje s německou firmou BioNTech, čeká na dokončení třetí fáze, to nevadí. Na vakcíně proti covidu-19 mohou společnosti Pfizer a BioNTech vydělat až 13 miliard dolarů (přes 290 miliard korun). Cena vakcíny, kterou tyto dvě firmy společně vyvíjejí, bude téměř sedmkrát vyšší než v případě přípravku vyvíjeného společností AstraZeneca ve spolupráci s Oxfordskou univerzitou, uvedl Daily Mail. Evropská unie se v úterý dohodla, že od Pfizeru nakoupí 300 milionů dávek. Pokud je nebudeme chtít a zůstanou v šuplíku jako Tamiflu, bude to pro ně katastrofa.

    Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/pfitzer-jako-prvni-na-svete-zacina-s-velkovyrobou-vakciny-do-prodeje-by-mohla-jit-za-mesic.A201019_ 105204_ln_zahranici_livs

 

A to nejhlavnější: ohlášená cena jedné dávky společnosti Pfizer ve výši 19.50 dolarů a cena Moderny ve výši 25 až 37 dolarů ve skutečnosti znamená, že na člověka to vyjde na 39 dolarů a 50 až 74 dolarů. Každý člověk totiž potřebuje dvě dávky vakcín od Pfizeru. Děsivé sumy ve stamiliardách a to za zločin stojí.

Šílené v roce 2020 na závěr: ač milion epidemiologů a jim podobných expertů má milion vysvětlení na boj s covidem a nikdo pořádně neví nic, (všichni zkouší každý jinou metodu), ministerstvo zdravotnictví si vezme na pomoc STB, aby prosadilo ten SPRÁVNÝ POLITICKÝ NÁZOR, protože sta miliard za vakcíny je nutné utratit a nemůžeme si dovolit, aby to skončilo jako s Tamiflu: tisíce léků Tamiflu se nakoupilo po 1200Kč a nyní to mnoha lidem leží v šuplíku.

 

Takže nikdo nic neví ani z expertů, ale politicky musíme být loajálně donuceni vakcíny nakoupit a aplikovat si je do těla! Bez rozhodnutí výběru! Jinak nám dají nůž na krk! Není to šílené?

 P.S. Chytrému napověz, hloupému dolož: většina lidí dokonce po celém světě nezpochbňuje covid, ale způsob, jak zmatečně a k tomu vydírajícím způsobem s námi někdo jedná! Roušku v metru si vezmu, ale v přírodě pouze idiot nařídí!

 

vysvětlivky: *) Replikacne defektní opicí adenovirový vektor, zpusob jeho prípravy a lécivo, imunogenní kompozice a vakcína obsahující rekombinantní adenovirus

 
Abstract
Replikacne defektní opicí adenovirový vektor, který v kapside opicího adenoviru obsahuje cis-elementy opicího adenoviru a heterologní gen operativne navázaný na sekvence rídící expresi, kde kapsida opicího adenoviru je odvozena z simpanzího adenoviru vybraného ze skupiny sestávající z Pan 5, Pan 6 a Pan 7. Zpusob prípravy tohoto vektoru, který zahrnuje spojení heterologního genu a ITR sekvence cis elementu opicího adenoviru. Lécivo, imunogenní kompozice a vakcína, zejména pro indukci cytotoxické imunitní reakce, obsahující výse uvedený rekombinantní adenovirus.
 
Classifications

---------------------------------------------------------------

V čem se podobá zločin topných olejů a nafty s vydíráním vakcína na covid-19?

V Německu a Rakousku začali Zelení terorizovat za pomoci mafie a sdělovacích prostředků myšlení občanů a žádali pro jednu skupinu levnou naftu. A tak jeden výrobek měl dvě daňové sazby, čímž se totálně rozjel černý obchod. Vlaky stály na nádraží, přepisovaly se daně dle potřeb mafiánů a vagóny ani neopouštěly nádraží. A čachry běžely na plné obrátky, nafta zelenala, obarvovala se přímo na nádraží a mnozí si ještě vzpomenou na největšího bojovníka u nás, kterému se pak říkalo had na tři: Josef Lux. On byl spouštěčem této mafiánské loupeže, byť sám možná na tom nic ani pro KDU-ČSL nevydělal. Podrobnosti, kdo a jak hýbal sazbami lze dohledat, není součástí úvodníku: popisuji pouze psychologii a kdo to politicky vynutil a rozhýbal: němečtí a rakouští zelení, aby prý pomohli zemědělcům a chudým jinou sazbou a u nás to prosadil zemědělec Josef Lux. A následovaly úniky sta miliard, protože lidé ty dvě sazby museli POVINNĚ dodržovat a kontrola byla prakticky nemožná. A tím se dostáváme k vakcíně na epidemii - pandemii koronaviru dnes. Nekontrolovatelné vydírání.