V sedmém stupni stupnice PESa už bude nasazen proticovidní oblek vzor "Kubek odborář". Pánský vzor, dámský vzor a neutrální (bezpohlavní) vzor. Mluvit a protestovat už v něm nebude možno vůbec, ale můžete prý v něm i do divadla.

 

A padají i další návrhy. Zdraví bez roušek budou chodit po pravé straně, duševně zdevastovaní a zpracovaní veřejnoprávní televizí českou budou chodit na levé straně.

Před nimi budou běhat regulovčíci z řad neziskových organizací.

 

Lidé se ale vážně ptají

Všimli jste si, že ti, kteří žádají nejtvrdší tresty a nejtvrdší uzavření do dolů a katagomb, za svá rozhodnutí nezodpovídají a vše jim projde?

Všimli jste si, že ti, co vyhrožují jako Kubek či exponenciální Flégr, jsou na dávce s fixního platu a nepřichází ani o korunu včetně poslanců a všech státních zaměstnanců a "ouřadů"?

Všimli jste si, že největší sociální případi jako Richterová či Maláčová rozdávají... Z našeho a sami si nesníží platy na polovinu jako mnozí podnikatelé?

Všimli jste si, že když zoufalí lidé dělají zoufalé činy, sociální vůdci jako Maláčová, Richterová a spol. si utrnou od úst, pardon, utrhnou nám od úst, aby nám to z našeho zaplatili a sami jedou s fixním platem 100% i v době krize?

 

Vize rok 2010: každý bude mít svou bublinu a rozmnožování budou zajišťovat drony, přenášející spermie z bubliny na bublinu. Budou se chovat stejně jako včeličky při opilování květinek. Zmizí nevěra, rozvody a komunismus se konečně dostane do finální podoby. A nad tím budou bdít Piráti jako záruka technologického pokroku.

Tenkrát jsme si mysleli, že film Sexmise je krásná komedie. Jak hluboce jsme se mýlili. Ti magoři jsou dnes skuteční.

 

Na Primě včera geniální vědec Imunolog Zdeněk Hel vyslovil geniální myšlenku. Pan ministr Blatný ničemu nerozumí. Není covid specialista. Pan odborník, geniální Imunolog Zdeněk Hel to ví.  Jak bychom teď měli postupovat, ptá se paní redaktorka?

 Čtěte pozorně, jak zničit lotra covid-19! Už to víme! Konečně...

Hvězdný poradce profesor Hel

Výrazně bych doporučoval, co se skvěle dělá u nás. Ustavil  se jakýsi car, tedy jakýsi člověk, zodpovědný za kontrolu problému, v tomto případě pandemie, ten by mohl působit nad jednotlivými resorty a já bych doporučoval, aby to byla apolitická komise a aby tam byli i zástupci jiných politických stran (Ještě jednou apolitická s politiky...?) aby došlo ke konsensu, národnímu konsensu a na základě spolupráce abychom se výrazně, ale výrazně zasadili za ukončení této pandemie, která pustoší naši zemi.

Pane profesore, diky za váš názor. (To vážně není vtip, to je doslovný výklad pana profesora a rádce "Sníh" v televizi Prima)

 

Takže je to jasné: kdyby ministr Blatný udělal komisi, založil podkomisi a subkomisi a ty nasadil na všechna ministerstva, vytvořil průřezové orgány, meziresortní orgány, covid by se pod tíhou obrovské masy státních orgánů kancelářských sil natolik vyděsil,  že by hrůzou uprchl, a už by se nikdy nevrátil.

Ten pán profesor to totiž musí vědět, je přece z americké Univerzity of Alabama v USA...