Kolik ve skutečnosti jde peněz z naší země ven? Česká republika je jak bankomat, kam si lezou západní státy jako do africké kolonie. Německá žebrota odmítá dávat peníze na vzdělání německých dětí a přeplácí naše lékaře. To pro ně výjde levněji a naši lidé mají chcípat? To je Hippokratés?

 

 

Zde jsou důkazy!

Polní nemocnice v pražských Letňanech vystavěná kvůli koronavirové epidemii bude zrušena.

Na páteční tiskové konferenci to řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Záložní nemocnice v Brně nadále zůstane. Náměstek ministra Vladimír Černý poznamenal, že zrušení nemocnice v Letňanech navrhl proto, neboť její udržování považuje při nedostatku zdravotnického personálu za neúčelné. Nemocnice nebyla od konce října, kdy ji armáda postavila, aktivována. Stát dosud jen za pronájem ploch zaplatil zhruba 51 milionů korun.

Pokud by se zlepšila situace s personálem, (rozuměj když nás Němci přestanou okrádat a zdravotní perdsonál přeplácet)  jeví se podle Černého mnohem účelněji posílit kapacity normálních nemocnic než aktivovat zařízení v Letňanech. Navrhl tedy Blatnému ukončit záběr plochy v Letňanech a vyklidit místo, což ministr vzápětí potvrdil.

 

A neměl by za toto jít Babiš a Kubek do kriminálu?

Bez Čechů se zhroutí naše zdravotnictví, varuje saský premiér

Bez českých lékařů, pečovatelů a zdravotních sester zdravotnictví v Sasku neudržíme, prohlásil saský premiér Michael Kretschmer. Spolková země se snaží vyjednat s německou vládou výjimku, aby se při současné nepříznivé situaci v šíření koronaviru neuzavřely pro pendlery hranice s Českem.

A připočtěte to k sprostému vykrádání - nejen dividendy a zločinné vnitropodnikové účetnictví!

Stali jsme se dojnou krávou západních států ve všech směrech a vůdci mlčí! Zločinná veřejnoprávní Česká televize mlčí. A udává pouze číslo 100 miliard, které nám ze 700 set miliard ročně vrací! A senátoři vyřvávají o Savčenkové, dnes zase o novičoku Navalném - a odvádějí pozornost.

Pouze Trikolóra, Svobodní a SPD na to upozorňují, proto do masmédií nesmí!