Ty naše geniální vůdčí mozky mají vůbec smůlu. Potrhlí senátoři orodovali za Savčenkovou, vláda vysílala depeše a nóty a Pekarová s Kalouskem a Čírem knížetem chtěli málem vystavit Savčenkovou jako Stalina na Letné a bum ho.

 

Slavná Savčenková odplula do dějin zapomnění a Pekarka se ukrývá za popelnice, když se jí někdo na ní zeptá. Mezitím 3x umřel Vladimír Putin na rakovinu, dostal dalších půltucu nemocí, aby se objevil veselý živ a zdráv a naše skvělé Hamáčkovy hybridní týmy se hroutily.

Ale co, Hamáček s Maláčovou mají další miliardy na rozhazování, tak si mohou mladé a nadějné kádry kontrarevoluční dovolit. Proč by je Hamáček s Petříčkem neplatili, když jim blbý národ na to dává peníze.

A po Savčenkové se slehla zem. A Pekarová? Zase má jiný objekt. ODS a Navalnyj.

 

A přišla doba nová, doba hybridně novičoková.

A máme zase na pořadu dne Putina a jeho sídlo. Putin nejbohatší občan světa, diktátor.

Přítel našich inteligentních senátorů a Petříčka Novičok Navalnyj nahradil bývalou přítelkyni Savčenkovou. A opět je nesmrtelný jako Meresjev.  Jsou na něho pořádány trestné výpravy, hony, drtí ho tajné policie, vybuchují kolem něho bomby, valí se na něj novičoky, jedy jsou mu míchány do pití, trenýrek a slipů a neohrožený hrdina Navalnyj je jako skála. Zemře, aby vstal ještě živější a odolnější.

 

A tak ze sebe prozápadní dezinformační propaganda zase udělala idioty a skočila dalšímu magorovi na lep.

Cože se tam našlo?

"Putinův palác": K pochopení není třeba umět rusky. Doplňte si seznam dezinformátorů

A další bublina masmediální propagandy splaskla: ještě že mají týmy na odhalování dezinformací za miliardy...

 

Ivan David k tomu napsal
29. 1. 2021
Můžeme si položit otázku, zda cílem bylo zesměšnění Navalného a "jeho týmu", nebo dezinformačních médií hlavního proudu, jejichž zdaleka neúplný seznam je pod čarou. Že jde o lži nezachraňuje ani oblíbené "údajně", "tvrdí", "podle Navalného", "Putin popírá".
Je to známá metoda šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Moc se mi líbí, že tato média, která si tak zakládají na spolehlivosti a na ověřování faktů, skočila tak snadno na špek známého hochštaplera Navalného. Důvěřujte jim i nadále, na jejich zprávy se můžete spolehnout!
 

A zatímco příběhy o sovětských hrdinech vytvářela sovětská úderka, nyní to za ni převzaly naše skvělé hybridní týmy kolem Hamáčka, Petříčka a skvělých, inteligentních senátorů.

Těžko říct, kde se tak skvělé kapacity v BIS, hybridních týmech, Elfech a odhalovačích dezinformací v tak malém národě berou.

Jsme prostě skvělí, skvělí, skvělí. Hamáček s Petříčkem dostanou vyznamenání s řádem Novičok a naši slavní senátoři jim zapějí dávnou ruskou píseň "Zpěv plavců na Volze", kterou jsme my v době našeho mládí pojmenovali "Ejuchněm", což je jakýsi popěvek této písně.

 

A kdože s potrhlými senátory a Petříčky tyto dezinformace a skutečné žvásty rozšiřovaly?

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kyc-a-luxus-za-miliardy-podivejte-se-do-putinova-carskeho-palace-138963

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3257334-putin-ziskal-pomoci-korupce-luxusni-palac-u-cerneho-more-tvrdi-patrani-navalneho-tymu

https://www.forum24.cz/putinovo-nejvetsi-tajemstvi-navalnyj-zverejnil-zabery-prezidentova-tajneho-palace/

https://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/106392/tohle-ma-byt-ta-slavna-putinova-chata-stala-25-miliard.html?fsize=2

https://zoommagazin.iprima.cz/zajimavosti/putinuv-tajny-palac

https://www.dvtv.cz/video/luxusni-putinuv-palac-hit-poslednich-dni-clubhouse-i-titulky-casopisu-time-v-dvtv-start

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/navalneho-video-palac-pro-putina-ma-pres-100-milionu-zhlednuti/1989093

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/jak-to-vypada-v-palaci-vladimira-putina/r~a9ed463a5b0e11eb9d470cc47ab5f122/

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/279262/putinuv-tajny-palac-za-20-miliard-stavba-pry-zdrzela-i-olympiadu.html

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-vladimir-putin-palac-gelendzik-mluvci-peskov-podnikatele-rusove-vtipy-akvadiskoteka.A210126_125418_zahranicni_kha

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/putin-poprel-vlastnictvi-opulentniho-palace-40348937

 

Související - antiruská propaganda

Svobodná Free Evropa je stoka dezinformační: ruská Ňagaň protažena propagandou a fakta - budete v šoku!