Že už je děda Rychetský mimo lidskou dimenzi lze poznat z každého rozhovoru. Bývalý komunista Rychetský se narodil 17. srpna 1943 a je mu 78 let. A sám kritizuje Babiše. Zvěrstvo. Ale kdo byl zpravodajem šíleného nálezu, kdy 3,5 roku nezvládal stížnost a pár měsíců před volbama ho s Rychetským vypustil?

 

Jan Filip (* 27. listopadu 1950 Šternberk) je český ústavní soudce 

Roku 1984 získal titul CSc. pro ústavní právo (disertační práce Pojem, podstata, obsah a formy ústavy socialistického typu).

 

Od roku 1974 až do roku 1989 byl členem

Komunistické strany Československa

15 let!

a jedno období byl ve funkci

předsedy základní organizace KSČ

na právnické fakultě.

 

 Bolševik Jan Filip byl hvězdou pro zvrácené senátory:

Filip si získal sympatie senátorů tím, že by na rozdíl od většiny současných ústavních soudců byl pro projednání jejich žaloby na bývalého prezidenta Václava Klause kvůli novoroční amnestii. Podle něj by ještě byla možnost řízení obnovit, pokud by o to prezident požádal.

 

Už chápete, co je bolševik Jan Filip zač? Jednou bolševik, pořád bolševik! 

Takže angažovaná bolševická, přestárlá garnitura rozhoduje o tom, jak bude fungovat demokratický stát. Korouhvičky se nezmění ani do smrti a je jenom záhadou, že politické křivé páteře mohou dnes být ve vedení země a být zbožňovány těmi, kteří drhnou čelem před svátostí Bruselem od Pirátů přes Starosty k TOP 09.

Je paradoxem, že tento další bolševik byl dosazen v době prezidenta Zemana a kdo pro něj zvedl ruku lze dohledat!