Zajímavé: rovní a rovnější. Zatímco do putyky Václava Moravce v útrobách veřejnoprávní České televize smí chodit hosté každý týden, stejně jako VIP hosté na fotbal, policejní Hamáčkovo komando u obyčejných lidí tvrdě zasahuje a rozmetá.

 

Jak je možné, že parlamentní hospoda byla celý rok otevřená, jak je možné, že putyka IV cenové kategorie Václava Moravce byla každý týden otevřená a policie tam nezasahovala? Je policie natolik zkorumpovaná, že Moravcovi pokutu nedá? Nebo putyka Václava Moravce má povolení, zatímco restarace na Šeberáku ne? Přitom u Moravce se probírá debilnější politika s debilnějšími lidmi, než v restauraci Šeberák.

Restaurace s každým hostem uzavřela dohodu o provedení práce - štamgasti se tedy stali „zaměstnanci“ zařízení s tím, že prý mohou degustovat menu. „Hostům dávám podepisovat dohodu o provedení práce, stanou se tak mými zaměstnnanci. Mohou tedy hodnotit kvalitu nápojů a pokrmů,“ řekl Blesku Olbert s tím, že po degustaci se smlouva může hned rozvázat. Že by policisté rozdávali pokuty, si nevšiml. „Při zásahu policisté zjistili, že všichni mají podepsané dohody, provedli dechové zkoušky a vyslýchali,“ řekl Olbert.

Je si prý vědom, že pro něj bojkotování nařízení může být kvůli vysoké pokutě likvidační. Ale Václav Moravec DOKONCE ZA NAŠE PENÍZE vynucené vládou si může dělat dýchánky každý týden a nic mu nehrozí?

 

Budou dnes zatýkat i v putyce u Moravce?
Někdo smí...

Kde se získává VIP povolení na fotbal, nebo do putyky Václava Moravce v České televizi a nemusí se být on line, když ani děti do škol nesmí? Přátelé ze Šeberáku, přijďte v neděli do putyky Václava Moravce. My občané jsme přece větší VIP než divní hosté v této zvrácené televizi. Máme na to právo.

Dokonce narozdíl od politiků si Moravce a televizi povinně platíme!Vlatně i tu policii!

Nebo je Václav Moravec z těch VIP nejrovnějších? Rozzuřenost obyčejných lidí sílí!

 

Související

Prymula a Dvořák (Česká televize): všichni už mohou na fotbal a hokej - nic jsme neporušili!