Těžko říct, co je horší. Každopádně je šílené, že nad ústavností a demokracií bdí člověk, který už je buď duševně mimo, nebo bezskrupulozní manipulátor, vypouštějící urážky, které se dokonce nezakládají na pravdě!

 

 I za války se veselilo a rodily se děti. Nejsme žížaly, abychom žili pod zemí!

 

Rychetský o očkování
„Nepřemýšlel jsem o tom a šel jsem hned. Ti, co očkování odmítají, jsou podle mě hlupáci. Podívejme se do historie, kolik životů očkování zachránilo, je to jeden z největších lékařských objevů. Jasné je jedno, pokud se země za celý rok nedokázala s epidemií vypořádat, mělo se s očkováním začít daleko dřív,“ doplnil.

 

Ten lotr ( a co jiného je?) si vymyslí dezinformaci a pak za ni začne napadat!

Nejsem hlupák pane Rychetský a umím rozlišit! Já ano!

Pane Rychetský, těžko říct, zda jste už jste mimo, nebo co horšího. My nejsme proti cílenému očkování a všichni až na promile z promile lidí - u nás  známí asi celkově dva, jsou proti očkování a priori. Jedna žena s děckem a nějaká jehovistka. Pokud je třetí, opravte mě. I Václav Klaus píše a říká:

Koronavirus nejsou neštovice. Očkováním se ho nezbavíme

Neboli všichni jsme očkováni proti nebezpečným nemocem českými, či sovětskými vakcínami a nikdo neprotestuje. Ale je rozdíl cílené vakcíny proti nebezpečným bakteriím či tetanu a něco jiného testování vakcínami proti mutujícím, opakuji, mutujícím virům!

 

Toto nikdo nezpochybňuje, naopak chválí!

Jenom sám Rychetský, bývalý komunista ví, zda úmyslně vypouští dezinformace, nebo... Už je mimo a neví, nechápe rozdíl?

 

Všimněte si, že i tenkrát část lidí měla strach, že očkování proti tuberkuloze může uškodit a Výzkumný ústav zdravotnické osvěty to v roce 1955 vysvětloval. A proč měli strach? Protože to bylo nevyzkoušené dlouholetou praxí jako dnes.

Ale jedno se zapřít nedá. Díky skvělým vakcínám jsme byli nejlepší na světě! A i SSSR v tomto byl dobrý, lepší než USA. Lepší než západ.

A ještě jednou, pane Rychetský:

něco jiného je použít tyto cílené vakcíny proti bakteriím jako je tuberkuloza (také streptokoky, stafilokoky, dále cholera, záškrt ) a něco jiného jsou vakcíny proti mutujícím virům, které už za půl roku mohou a nemusí fungovat. Protože tyto viry RYCHLE MUTUJÍ! A to nemusím být virolog a bakteriolog či vakcinolog, abych tyto základy o očkování pochopil.  Stačí selský rozum!

 

Proč tedy lžete, pane Rychetský, proč vypouštíte dezinformace a hoaxy a dokonce jako nejvyšší ústavní soudce? Kde berete drzost vypustit dezinformaci a pak nás za ni urážet?

 

P.S. Toto není náhodný výrok pana soudce, nad kterým by se mávlo rukou. Tyto urážky a lži vypouští opakovaně a to se už přehlédnout nedá. Splete se každý, i my, a pak se případně omluvíme, ale tyto urážky a lži  jsou zesilovány a násobeny!