Je třeba důsledně odlišovat a vážit slovíčka jako český lid, čeští extremisté v různých funkcích a skutečné události. Neudělejme chybu jako v roce 1968. Zastavení tendru a zablokování vakcíny Sputnik V je zločin. Zločin na českém lidu! A kdo v tom jede se dá dohledat! Nebo na Češích nezáleží?

 

Nejsme hlupáci!

Vážená paní Zacharovová

Vaše vyjádření mnohdy ukazují na neznalost situace a chce se to vrátit o pár desítek let.

Naši otcové a maminky milovali Sovětský svaz a byli upřímně vděčni za osvobození, kdy hlavní tíhu nesla Rudá armáda a lidé kolem generála a hrdiny Ludvíka Svobody. To, že se to pokazilo, nebylo ani tak zásluhou Sovětského svazu, ale sovětského politbyra a tehdejších československých lidových komand, které pod záštitou budování komunismu drancovaly nás stát, dělaly seznamy nepohodlných a komanda největších šmejdů vytvářela teror na obyčejné lidi. Ale díky vysoké inteligenci a vzdělání tejdejšího českého lidu se sice občané báli protestovat veřejně, ale vznikl systém tajného kódu a dorozumívání, kdy se deníky četly mezi řádky a kdy význam psaného byl opačný. Tím se lid dokázal mezi sebou domlouvat a jediné slovíčko do textu či filmu dávalo víc, než soudružská propaganda extremistické části komunistů, která zlikvidovala poctivé komunisty, aby mohla vládnout.

A poslední hřebíček do rakve byl zatlučen v srpnu 1968, kdy velmi špatné vyhodnocení situace v Československu přerostlo v nenávist ke všemu sovětskému. Samozřejmě zde operovaly západní německé a americké tajné služby a jenom naivní si mohli myslet, že zůstaly stranou. To hlavní však bylo, že lid jako plnohodnotná síla nechtěl útěk od Moskvy a jít do područí a vazalství západu, ale nechtěl být nadále vazalem ani Moskvy. My chtěli svobodu. My chtěli otevřené hranice, ale ani dnes Češi, Moravané a Slezané nechtějí tvrdý, americký bezohledný kapitalismus. A proto se bojí pravice, kdy mnohým připadá, že americká svoboda je zločin. Jenomže v USA není kapitalismus a konkurenční svoboda, ale vydírání právníků a kdo má víc peněz, je vítězem a kdo je poctivý, je odsouzen k chudobě. Ale to není demokracie a svoboda, kterou Čechoslováci chtěli.  Proto byl u nás historicky vždy malý rozdíl mezi chudými a bohatými a zločiný zlodějský kapitalismus zde neměl místo.

A přesně toto špatně vyhodnotilo sovětské politbyro: a lze snadno doložit důkazy. Po vstupu vojsk zde bylo málo nenávistných výpadů, ale hlavní proud nesl nápisy: Brežněv se zbláznil, nápisy "Pačemu" v ruštině a hlavním heslem byla NEUTRALITA, aby západ a východ, kdy vždy byla řežba o střed Evropy a vyspělou Českou republiku vysoce vzdělanou a průmyslovou, nemohl zde opět ovládnout. A o to se usiloval i Adolf Hitler. Neutralita byla naivní, ale lid tomu věřil. Proto věřili i občané, že nás Čína zachrání, protože USA se na okupaci dohodly s SSSR a lidé naivně věřili, že je za to Číňané umlátí čepicemi. A i proto fandili v konfliktu na Ussuri čínské a nikoliv sovětské straně. Dnes máme i Čínu nenávidět.

Kdyby totiž tenkrát sovětské politbyro nechalo věcem volný průběh, nevznikla by nenávist a možná bychom dnes byli ve vzájemném vztahu na tom lépe, než v roce 1945. I když to poslední je spekulace.

 Každopádně Češi zažili pouze dvě skutečně svobodná období a nadšení pro stát: mezi léty 1965 - 1968 a pak 1990 - 2000, než se obsadila všechna hlavní média komandem, které opět převzalo totalitu před násilným a zmanipulovaným vstupem do EU, kdy se zablokovaly veškeré diskuze, peníze se daly pouze na propagandu vstupu do EU a ti, co upozorňovali na nedemokratičnost západu a stejný systém jako RVHP se nikam do médií už nedostali. Všichni byli umlčeni a svoboda zadupána dnem okupace veřejnoprávní České televize v roce 2000 v čele se spacákem Rumlem.

 

 Střih: rok 2021

Dnes jsme ve stejné pozici jako v padesátých létech minulého století. Slova ztrácejí svůj význam, nesmíme používat slova maminka, tatínek, rodina, chlapeček a holčička, musíme mluvit a psát korektně, to znamená, že černoch není černoch, cikán není cikán, může se urážet majorita, ale padají tresty za urážky minorit a stejná komanda jako v době totality pronásledují lidi, dělají seznamy nepohodlných a vyhrožují už i smrtí. Pouze se jmenují jinak.

A stejně jako komanda Lidových milic tenkrát, dnes vznikli jacísi Čeští elfové, Evropské hodnoty a nejagresívnější jsou ti, co se neztratí v žádném režimu. Zářným příkladem budiž soudruh generál Petr Pavel, který přísahal  na boj proti imperialistům, aby po změně režimu s těmi imperialisty bojoval proti těm, kterým léta sloužil a Moskvu miloval. Předsedou Ústavního soudu je bývalý komunista, který nás kádruje. A stejně jako v padesátých létech totality minulého století se vylučuje, kádruje, kdo nenadává na Rusko a Moskvu v čele s Putinem je "ruský agent placený z Moskvy" a to vše opět bez důkazů a řádných soudů, kde by se pravda musela dokázat. Lidové bolševické milice jsou zpět, pouze změnily názvy, lidé se opět bojí režimu a Lidových milic, které si dnes říkají Evropské hodnoty a Čeští elfové. Mají opět dovoleno vše, od výhrůžek přes vydírání a hlavní troll, který na tomto systému z původního bankrotu vydělal miliardy je jejich MORÁLNÍM vůdcem.

 

Opět se vrátilo do škol politické školení, navrátilo se SSM, dnes hrdě nazývané Člověk v tísni v čele s jakýmsi Strachotou, který dětem vymývá mozky a normální lid uráží. Dělník je debil, zemědělec je debil, pracující je debil a pouze ten, kdo kleká před Bruselem a dostává kostičky a ohryzky má zářnou budoucnost.

 

 A v této opětovné atmosféře strachu psát o Češích a České republice ve vztahu k Rusku není férové. Češi se nebojí ruských vakcín, Češi se nebojí ruského jádra, plynu a ropy, protože dnes si vše spravujeme sami. I když už to je na vážkách. Ta rozhodnutí za český lid dělají lidé, kteří se bojí svobody, bojí se lidu, bojí se protestů a strašně se bojí a šílí z případného referenda o budoucnosti České republiky, kde žijí Češi, Moravané a Slezané. To referendum je straší ve dne i v noci, protože to jediné by ukázalo, co si skutečně náš lid o americkém kapitalismu a vztahu k Rusku myslí.

A dělá se vše proto, aby referendum ani jako poradní nevzniklo.

Lze úspěšně doložit, že je nyní větší svoboda než mezi léty 1948 - 1956, ale větší totalita, než v ostatních létech doby Československa a České republiky. V době vedoucí úlohy KSČ se totiž mohlo kritizovat vše, veřejně nadávat s jedinou podmínkou: nesmělo se kritizovat komunistické zřízení veřejně a vytvářet protirežimní, to znamená protikomunistické nálady. Jinak korektní slovník neexistoval, vše se nazývalo pravými jmény, ale systém a komunisté byli pouze mezi řádky označováni tak, jak si v té době zasloužili.

Takže na závěr k výbuchům ve Vrběticích a odvolání ruských občanů

Nikdo z nás neví, co se tam stalo. Mohli to být Rusové, ale stejně tak to mohla být provokace americká, jako smrt Šmída v roce 1989, která akcelerovala lid a byla vymyšlená. Stejně jako Irák, půl milionu mrtvých a pak USA řeknou: pardon, spletli jsme se, informátor lhal. Ale to vyústění bylo tak očividně blbé (možná úmyslně), že lidé přesně pochopili, že ta účelovka je jenom proti dostavbě jádra ruskou firmou a zablokování vakcíny Sputnik V do České republiky. A že to má vytvářet podhoubí pro lidkvidaci plynovodu Nord Stream II.

Vrací se švejkovský humor a kameňáky jako v dobách hluboké totality

Ale opět už nikdo neřekne, že díky tomu může být cena plynu pětinásobná, cena benzínu pětinásobná, protože dovoz z USA loděmi je tak absurdní, že to může tvrdit jenom blázen se samozvanými Lidovými milicemi  Člověk v tísni a Elfy na školách.

Pokud totiž zdražíme násobně energie v průmyslovém státě, průmyslový stát bude v troskách a možná o to jde: zničit totálně Českou republiku, abychom se stali (hlavně naše děti a vnoučata) otroky. A to už extremistická opozice, Elfové a Evropské hodnoty neřeknou!

Vážená pani Zacharovová, vážně si myslíte, že to Češi jako lid chtějí? Nebo jenom nátlakové skupiny, které mají za vyvolávání strachu a depresí miliony a někteří miliardy? Odpovězte si prosím sama.

S úctou

Petr Pokorný

 Čech a po generace občan Prahy.

 

 P.S. Paradox, kdy tenkrát lid si našel mezi řádky pravdu opačným významem dnes vystřídal nucený slovník, korektní a nařízený z evropského a amerického prostředí. Takže my musíme číst násobně řádky mezi řádky, něco jako že nepřítel mého nepřítele je můj přítel...

 Související

Babiši, Hamáčku, já vám, natož Koudelkovi BIS naprosto nevěřím a předkládám věcné důvody.