Smejkal, Flégr, Kubek a další odborníci mají nový vynález, s kterým nyní seznamují premiéra Babiše: kdo nepředloží u hajzlbáby covid-pass, každá vystrčená zadnice je jim k dispozici a než řekneš švec a uděláš pšouk, máš zadnici ocovidovanou.

 

To by tak hrálo holenkové, abychom nechali vakcíny propadnout, když ani Lidové milice nedonutí zdravé lidi na 2, 3, 4, 5, 6, a dále (nekonečno) propíchávat necovidové zadnice.

A když to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém.  K dispozici pak bude aplikace, do které se člověk přihlásí pomocí e-identity, datové schránky nebo osobních údajů. Po přihlášení tam uvidí svůj QR kód, který půjde zobrazit v chytrém telefonu nebo vytisknout. Kromě cestování může aplikace sloužit i při návštěvě kulturních akcí, například letních festivalů.

Další QR kód bude dáván na každou zadnici, protože to bude nutné na povolení i k pohlavnímu styku. Přednostně budou mít zadky QR kód z operačního progranu Evropské unie OP Erasmus+! Prostě se ukáže propíchnutá covidzadnice s QR kódem a svolení ke styku je povoleno. 

Covidové zadnice jsou naše budoucnost. Propojením covidzadnic českých a covidzadnic bruselských bude zpečetěno přátelství bílých a rudých.

A stejně jako zdravotnice, i covid hazlbáby budou mít odměny za každou novou covidovou zadnici.

To bude slávy, až propojíme všechny europeiské covidové zadnice QR kodem. 

 

P.S. Zlí jazykové tvrdí, že Ministerstvo zdravotnictví už vyhlašuje soutěž na průřezovou neziskovou komisi a subkomisi, která bude kontrolovat a vyhodnocovat covidové zadky a prý se už i přihlásil Člověk v tísni z Evropských hodnot...