U voleb by tyto dva těžké zločiny proti občanům České republiky neměly projít. Divadlo "oběšená Jourová na podprsence", která by snad klidně založila koncentrační tábory pro občany nesdílející vidění světa její a vůdců z Bruselu můžeme konfrontovat ve veřejném prostoru každý den. A děsivý, šílený dluh, kterým se stáváme doživotním vazalem Bruselu a Německa u nás nedokázal ani Adolf Hitler!

 

Před 79 lety zaútočili českoslovenští vojáci na Heydricha. Jejich hrdinství si připomínáme v tyto dny

Reinhard Tristan Eugen Heydrich - zrůda, kdy udavačství a pronásledování Čechů vrcholilo popravami a skončilo smrtí Heidrycha, vypálenými Lidicemi a Ležáky!

 

 K čemu však tato hrdinství a jejich děsivá smrt,

když  na nás z Bruselu útočí Jourová

s protičeskou nenávistí snad ještě větší?

 

Kdyby jenom 10% nenávisti vůči Československu vyslovilo politbyro ÚV KSČ co si dovolí Jourová, z kriminálu by už nevyšlo. Koneckonců procesy z padesátých let si mnozí vyhledat umí a to přitom nikdo neútočil na svébytnost Československa, protože by si to po roce 1945 nikdo z nich nedovolil, ale POUZE  to byl bratrovražedný boj mezi komunisty a novými komunisty o nastolení moci.

Urážky a vyhrožování Jourové budou určitě v učebnicích dějepisů jako největší protičeské zlo v poválečné historii stvořené Andrejem Babišem! A to nikdy nezapomeneme!

Žádný, žádný z tehdejších komunistů si nás, Čechy, Slováky a Moravany nedovolil urážet tolik, jako nenávistná, zaprodaná a lukrativně placená Jourová v Bruselu. Naši tátové a dědové bojovali za naši svobodu, aby nás tato osoba za češství na vlně nenávisti  urážela? Jak si dovoluje urážet Čechy, Moravy a Slezany z Bruselu, kteří milují svoji vlast a chtějí v ní žít?

A za její šíleně přeplacenou funkci, kdy nic nedělá mimo kydajících urážek na nás a protičeskou nenávist je zodpovědný Babiš a jenom Babiš! To ona každý den vyřvává, jak nám zakroutí krkem a zavře nám huby, aniž se nyní Babiš ozve a tvrdě ji neodsoudí! Najednou Babiš zobe Bruselu z ruky?

Má strach, pan premiér?

Znáte od Jourové něco kladného, nebo jenom lži, urážky a sankce? Slibovala nápravu potravin a výsledek? Nula! A s jakými hesly šla do Bruselu a jak se k nám dnes chová?

Babiši, tento protičeský, protinárodní zločin - Jourová - jde na váš účet! Proto nám chce Jourová zavřít ústa! Proto tolik vyhrožuje každému, kdo nebude psát a mluvit dle bruselských not! A vlastně nejen nám, ale i Maďarům, Slovákům, Polákům...

 

A ruku v ruce s urážkami vůči České republice děsivé, smrtící zadlužení

Jakoby to bylo úmyslně, abychom se stali skutečnými otroky v Evropě, kde jenom vyvolení smí žít v přepychu a zbytek rýt hubou v zemi. Téma, které musí být podrobeno totálnímu rozboru. Zločin, který také nesmí zůstat bez trestu!

A opět, Schillerovou s Maláčovou zplodil Babiš, kdy toto trio vyřvávalo, že se prodlužíme do prosperity. Jenom magor nebo zločinec může tvrdit, že dluhem někdo zbohatne! Nebo totální podvodník, rozdávající vzdušné zámky a dary, odcizené z cizí kapsy!

Děsivé, přitom jenom polovina jde na covid - a současně lživě útočí na Klause za údajné dluhy z let 1993 - 1997!

A toto už není legrace, zde se jedná o skutečné bytí českého lidu, o Moravany a Slezany.

Babiši, za Jourovou, rozvrácenou českou zem a útoky na naší vlast jste zodpovědný vy a nikdo jiný! A nastal čas na volební účtování!