Konečně, konečně začíná být na politické scéně jasný předěl mezi šílenou pseudoliberální partičkou tyjící z dotací  jako dluhová extáze probruselských korytářů a na druhé straně jasné vymezení, že dluhy jsou zlo, dotace jsou zlo, Evropská unie je zlo a cenzura je zločin!

 

Už je koho volit!

 

Vážení přátelé,
vážení předsedové a předsedkyně,
vážení kolegové,

vítáme Vaši iniciativu, v rámci které jste vytvořili a podepsali Deklaraci o budoucnosti Evropy. Je to po dlouhé době záblesk zdravého rozumu na evropském kontinentu. Naprosto se ztotožňujeme s Vaším popisem situace, ve které se nachází Evropská unie, i s Vašimi závěry, jak tomuto neblahému trendu čelit.
Naše politická formace Trikolora Svobodní Soukromníci nehodlá mlčky přihlížet nastolenému trendu, který dostal Evropskou unii za práh normálnosti, ze kterého bude těžká cesta zpět. Nicméně chceme být společně s Vámi optimisty a rádi se spolu s Vámi pokusíme obrátit směřování našeho kontinentu od superstátu s obrovským deficitem demokracie ke spolupráci národních států a národních parlamentů vzešlých ze skutečně demokratických voleb.

Jsme politická formace, která do nadcházejících český parlamentních voleb sjednotila dosud roztříštěné české pravicové a konzervativní strany a máme ambici vrátit skutečnou pravici na českou parlamentní mapu. Proto vítáme i Váš společný postup na evropské úrovni.

Vážení přátelé, vážení předsedové a předsedkyně, vážení kolegové,
připojujeme se tímto jako další signatáři k Vaší Deklaraci o budoucnosti Evropy.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

S podzravem

Zuzana Majerová Zahradníková
předsedkyně Trikolora Svobodní Soukromníci
poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

Libor Vondráček
předseda Svobodných

Petr Bajer
předseda Strany soukromníků ČR

 

Související 

Hnutí SPD se připojuje k Deklaraci o budoucnosti Evropy