Začínáme seriál o největším zločinu Evropské unie. Lze ho kopírovat pouze s podmínkou, že to nebude vytrháváno z kontextu s odkazem na zdroj. Takže úvodem: nepleťte dotační systém a dotace. Dotační systém existuje, ale skutečné dotace z Bruselu  neexistují. Jak je to možné?

 1.část

Jednoduše. Brusel (skanzen Evropská unie) žádné peníze nemá, nevyrábí, nemá diamantový důl. Kde nic není, ani smrt nebere! V podstatě je to žebrota, která vysává naše peníze a pouze přerozděluje to, co někde ukradne. Prý s naším svolením.

Vážně se nás někdo u referenda na výpalné ptal?

 

Vážení čtenáři, následné bude psané tak, že to pochopí asi i babička z HorníDolní. A pokračujme.

 

 V průběhu celého roku 2019 obdržela České republika z rozpočtu EU příjmy ve výši celkem 119,9 mld. Kč a současně odvedla do evropského rozpočtu 51,4 mld. Kč. ČR tak za celý rok 2019 obdržela o 68,5 mld. Kč více, než do rozpočtu EU odvedla.

S tímto jedním a PRAVDIVÝM číslem operuje propaganda.

Jenomže co ostatní, proč se mlčí?

 

Tak jak to tedy skutečně je?

Docela jednoduše, babičko z HorníDolní. Je to jako počítat na miminko příjmy, což jsou přídavky na děti a nezapočítat pak náklady, co stojí sunar, pleny, kašičky, pudr, olejičky, dupačky a další nezbytnosti včetně vyšších nákladů na topení.

Takže babičko my nezpochybňujeme TUTO JEDNU položku, ale že skrytě jdou z České republiky další peníze, o kterých se sice píše a mluví, ale tak, že si to nikdo nespojí!

A to se vám, babičko naše milovaná, snažíme vysvětlit.

Neboli tyto přímé odvody oněch 68,5 miliard Kč není jediná položka, kterou do Bruselu posíláme.

 

Víte, že jsme nejprůmyslovější stát v EU? Víte, že máme nejvěštší spotřebu ropy, plynu, vody, elektřiny především proto, že průmysl spotřebuje víc, než služby na Seychelech, ač se tam bez průmyslových výrobků neobejdou? Víte, že plyn a ropu, včetně dalších nerostů bereme ze států mimo EU a máme jejich největší spotřebu? A víte, že nákup z vně EU se daní a víte, že ty peníze nejdou k nám, ale do rozpočtu EU?

 

Věděli jste o dnešním sporu, že dlužíme "údajně" Bruselu peníze za Čínu?

Jsem si skoro jist, že až na výjimky nikdo. A přesto je to tak. Jednou z prapodivných daní, po které Jourové chrochtají  a mlaskají jsou peníze z nákupu. Půjdete si koupit mobil Xiaomi  a výpalné clo si vybere Brusel. A když budeme hodní, Brusel nám něco vrátí. Půjdete si koupit počítač, boty a Jourové zaplatíte výpalné. Jinak by vše bylo levnější.

 Oficiální název zní: cla z obchodu se třetími zeměmi vybraná podle společného celního tarifu.

Věděli jste to?

Evropská komise (EK) požaduje po Česku další 2,1 miliardy korun (82,5 milionu eur) za to, že údajně špatně vyměřilo cla za dovoz textilu a obuvi z Číny v letech 2012 až 2019. Uvedla to Celní správa ČR, informaci následně potvrdila EK.

 

Podle Zprávy o činnosti celní správy JENOM ZA ROK  2019 poslalo Česko do EU z výběru cla 7,4 miliardy korun. Takže my nakoupíme zboží, výpalné vybere Brusel a když budeme hodní, část peněz nám vrátí. A když budeme proti EU, prostě nám je ukradne na věčné časy. Naše peníze. To je výpalné za dovoz. Jourové v Bruselu.  A těmi nám Jourová vyhrožuje. Prý si je nechá!

Těmito NAŠIMI penězi nás Brusel drží v šachu a vydírá.

 

My tvrdíme, že na Evropskou unii těžce doplácíme, vůdci v České televizi a mainstreamu tvrdí, že dezinformujeme a píšeme hoaxy. Zde budeme psát další položky: bude nadále Jourová tvrdit, že výše napsané je dezinformace?

 (Já osobně) a my tvrdíme, že mohutně dotujeme státy EU, ale skrytě, přes různé převodní páky a vydírání, které je nutné rozkrýt. A připravujeme samozřejmě další díl.