Divadlo, které se strhlo kolem této zprávy je více trapné, než zavádějící. Všichni "antihoaxovci", všichni "antihybridi" a všichni "antikonspirátoři" strhli povyk. Jenomže...

 

Nemocní lidé západní korektností se dostávají do extáze

Napadlo však někoho, kolikrát Stallone někoho zabil? A ten chudák mrtvý si ani nestěžoval. Napadlo někoho, kolikrát byl Stallone zabit? A ten chudák mrtvý Stallone si nestěžoval. A z kolika plakátů kape červená barva a mrtvolami se to v amerických filmech jenom hemží? Tak proč dnes taková korektní histerická extáze, že antihybridní týmy se zapojují do akce na záchranu herce Stalloneho?

Protože jsou u konce z dechem. Možná si to herec vymyslel sám, možná, že je to reklama na nějaký film, možná se mu nějaká konkurence se pomstít. No a co? My dříve tvrdili, že jsme mrtví, když nás alkohol zmohl. Ale to ještě nebyli korektní vykaldači. Herci s námi toto divadlo hrají celý život, dnes s námi korektní společnost hraje podobné divadlo a my musíme přijímat čtvrté, až desáty pohlaví minipindíků, mužů bez penisů, prostitutek, co demonstrují proti souložím a znásilňování, mírovým, humanitárním bombardováním vysvětlujeme světu, co je mír a nějaká zprávička a Silvester Stallone rozhodí všechny antihoaxovské svazácké komise.

Mimochodem, kolikrát už byl prezident Putin mrtev? Měl rakovinu? Byl špatně porozen? A kde byli ti svazáci z antihoaxů a anti fake newsů? Jak potom pracují ti excelentní vykladači západní korektnosti?