Ještě nedávno jsme se domnívali, že Skripaly, Novičok a vyšetřování sestřeleného letadla nad Ukrajinou nic netrufne. Den a půl před summitem Putin - Trump vyšla ještě strašnější (nebo dementnější?) zpráva.

 

Evropská centrála proti hybridním hrozbám odhalila, že Rusko chce vyvolat válku proti Finsku a tyto kanibaly vystřílet, protože prý Rusové uvěřili, že Finové žerou jejich děti a opékají si je nad ohýnky u táboráků.

 

 

Možná mnozí kroutíte hlavou, že tu demenci jsme si vymysleli. Omyl.

Zde je důkaz a vysílala to dokonce naše slavná Česká televize

 

 

 

Evropská centrála proti hybridním hrozbám? Nedávno psali, že sídlí v Rusku v Sankt Petěrburgu, ale nějak se dostala o 303 kilometrů dál, do Helsinek.  K fungování Centra se připojila i česká inteligentní hybridní centrála.

 

Martin Jonáš, Česká televize Helsinky

 

Proti hybridním hrozbám společně. Babiš v Helsinkách stvrdil připojení Česka k evropské centrále

Česko bude bojovat s dezinformacemi ve spolupráci s patnácti dalšími zeměmi. Premiér Andrej Babiš z ANO spolu s českým velvyslancem v Helsinkách potvrdili připojení k evropskému centru pro boj s hybridními hrozbami, které funguje ve finské metropoli od dubna 2017.

 

 

Možná by stálo za to připojit:

 Reflex napsal:

Jak si parta veselých ruských trollů užívala práci při dezinformacích

 

 Vážně kremelský?

Zpráva dne: CIA tvrdí, že mrtvý Putin, který zemřel na rakovinu, manipuluje americkým prezidentem Trumpem

 Americký Pentagon se domnívá, že ruský prezident Vladimír Putin trpí autismem a je postižen Aspergovým syndromem. Říká to zpráva z roku 2008. Ano, čtete dobře, USA to rozjely v roce 2008!

 

Nyní by konečně měl Babiš a Hamáček předstoupit před veřejnost a občanům České republiky jasně oznámit, kdo ve skutečnosti hybridní hrozbou je, kdo vytváří HOAXY a  Fake Newsy, zda bude Babiš bojovat za české občany, nebo proti nim. Je stále více jasné, že podezření německých novin o telefonátu Merkelové s hrozbou, že Babiše potopí, pokud bude bojovat proti lžím v EU stále sílí. A důkazů je stále víc! SPD s Okamurou má nejspíš pravdu!