Herečka Gloria Cuminetti dlouhodobě (jako naše část komediantů) nenáviděla vícepremiéra Salviniho za jeho postoj k migrantům, urážela ho a všechny zvala do své země - Itálie. Prý není rasistka. Před pár dny přišla smutná zpráva: Gloria leží v nemocnici se středně těžkým zraněním.

 

A pokračování by mohla po uzdravení předvést na jevišti: Gloria totiž hraje v Teatro Stable v Turíně. Halim Ben Daoud, (34 let) je oním strůjcem "přátelského setkání", po kterém se zmlácená Gloria musela dostat do rukou lékařů v místní nemocnici.

Prostě Maročan napadl bezdůvodně vítací herečku Glorii Cuminneti tak tvrdě, že zůstala ležet na zemi a byla pak převezena do nemocnice. Při zatýkání Maročan napadl i místní karabinéry (policii). Zaútočil na ně a jim nezbylo nic jiného, než použít taser - elektrickou pistoli. Policie vypálila výstřel a poté odvezla zadrženého do nemocnice.

Je jasné, že příznivci Salviniho a lidé, co mají strach z agresívních migrantů ji to ještě náležitě na sociálních sítích osladili. Zda bude ještě vítat migranty se neví, ale oznámila, že sice stále není rasistka, ale bude jezdit na kole, aby ji nikdo nemohl znovu napadnout. „Je velmi nespravedlivé, co se mi stalo,“ dodává Gloria...

 

Fakt je to řešení, že pozvu migranty a pak se ve své zemi nemohu pohybovat, aby mě migranti neznásilnili, či nezmlátili? Fakt je normální?

 

Přesný popis a originál například zde: Gloria Cuminetti

Corriere della Sera