Neskutečné zhovadilosti a dezinformace jak Rusko válcuje Evropu, potažmo svět, když má fakticky dvě základny a USA více jak 100! Vážně si myslí vůdci, že Evropa, hlavně Češi jsou negramotní a tupí? A těžko uvěřit, že by o ničem Putin s Lukašenkem nejednali.

 

(Pokud to vydírání Ruska Lukašenko trochu neprokaučoval)

Že nejvíce haraší zbraněmi soudružky ženy jako předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová či naše Černochová, aniž si odsloužily den na vojně jako muži jsme si už zvykli. (Teda ti, co byli skutečně muži). Ale to, co se podařilo Lukašenkovi nemá obdoby. Když čtete komentáře milovníků Bruselu a NATO, zdá se že Lukašenko vyhrál třetí světovou válku.

 Snad i slepý vidí, jak nás začalo Rusko "ohrožovat"!

 

Lukašenko před volbama jakoby zaútočil na Putina a západní stratégové byli v koncích: nadávali a současně milovali Lukašenka. V okamžiku, kdy zjistili, že NATO se do Běloruska nedostane a bude tato zem stále bez amerických zbraní namířených na Rusko, sneslo se nepříčetné kvílení a vyhrožování na hlavu Lukašenka a zatemnění jejich mozků - politruků je totální.

Samozřejmě nikdo z nás nevidí do hlavy prezidenta Lukašenka a můžeme se dohadovat, ale to kvílení a pištění politických pomazaných západních hlav se přehlédnout nedá. Přitom je jasné, že Lukašenko využívá jako nevěsta svých předností, aby byla nabídka co nejvyšší a cena pro Bělorusy nejnižší. Proto mají Lukašenka rádi.

 

A proč ten nadpis?

Prohlášení Babiše o sankcích je přesně to, co chce prezident Putin a možná i Lukašenko. Čím víc budou útočit na Bělorusko a Lukašenka, tím víc se Bělorusové přimknou k Rusku, aby je ochránilo. A těch pár tisícovek extremistů v ulicích? Ti půjdou třeba s čertem, když zaplatí. Rowdies jsou na celém světě, spontánní to není.

Takže výrok Babišde o sankcích je (upřímně) víc než záhadný a analyzovat si to zatím nedokážeme.

 

Související

Drtivá prohra Bělorusa Lukašenka: dostal pouze 80% hlasů!