Neměl by být ředitel Bohnic předveden k výslechu, proč mají blázni přístup na internet a zakládají weby jako Manipulátoři, či dostávají prostor jako elfové, Aktuálně.cz...  Ukažme si na příkladu Cempera, který rozesílá manipulace jako Manipulátor a hledá další elfové manipulátory na pomáhání vyhledávání dezinformací, aby se následně ukázalo, že ony dezinformace jsou informace, zatímco bojovníci proti dezinformacím vypouští dezinformace.

 

Království bláznů nebo...

Už staletí platí úsloví jak zloděj křičí chyťte zloděje.

A ruská vakcína patří mezi skvělé příklady: tak jsme se dozvěděli, že ruská vakcína, která neexistuje, je okopírovaná z americké, která také neexistuje a dokonce ta ruská, která neexistuje už se vyrábí sériově. Takže ta vakcína, co neexistuje je nyní i ve veřejnoprávních médiích kritizována za to, že sice trošičku existuje, ale jakoby neexistovala, protože vakcína, co neexistuje, se zkoušet nemůže, zatímco tato vakcína, co neexistuje, neprošla údajně klinickými testy třetí fáze. Uff, jestli jste z toho nezblbli, tak můžeme pokračovat.

Sputnik V je na technologické bázi velmi podobná třeba vakcíně, kterou vyvíjí ve spolupráci s britskou Oxfordskou univerzitou firma AstraZeneca.

Neříkám, že je ruská vakcína a priori špatná, ale kvůli tomu, že se nepokračovalo v klinických hodnoceních, se vytváří určité riziko, což já považuji za extrémně nešťastné,“ míní ředitel Asociace inovativního farmaceutického průmyslu Jakub Dvořáček

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ruska-vakcina-na-koronavirus-covid-19.A200813_114455_domaci_knn#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

Takže se o ruské vakcíně nic neví, ale ví se, že se podobá vakcíně AstraZeneca. A protože už se začala vyrábět, zatímco na vakcínu AstraZeneca máme pouze v Bruselu lahvičky, je možnost, že to Rusko okopírovalo. Nebo tak nějak. Čert aby se v tom vyznal. A zatímco vakcínu AstraZeneca, která neexistuje, už Brusel nakoupil ve statisícových počtech a snad ji do lahviček někdo někdy nalije, pokud se skutečně otestuje, ruskou, která evidentně existuje, nikdy nekoupíme, protože o ní nic nevíme, přestože víme, že se podpobá vakcíně AstraZeneca.

A expert na Rusko z Hospodářských novin Ondřej Soukup to rozetnul

Moskva vyvinula tajnou vakcínu proti koronaviru, ale poskytuje ji jen nejvyšším státním úředníkům a oligarchům. To by mohlo znít jako začátek nějaké konspirační teorie, ale je to vlastně pravda. S tím, že ďábel se skrývá v detailech. Možnost získat obyčejným lidem nedostupnou vakcínu se stalo podobným potvrzením sociálního statutu jako vlastnictví luxusního Mercedesu nebo členství v hokejovém klubu, hrajícím takzvanou Noční ligu, kam si chodí zahrát i ruský prezident Putin.

Kdyby bylo Apríla, člověk by se jenom zasmál a mávl rukou. Když však weby, které toto provádí a dostávají od rakouské České spořitelny, Vodafone a dalších miliardy za údajně "poctivou mediální práci" ve formě reklam, neb prý bojují proti dezinformacím, už chápete, proč v úvodu je napsáno: "Neměl by být ředitel Bohnic předveden k výslechu, proč mají blázni přístup na internet a zakládají weby?"

Samozřejmě se tímto řediteli Bohnic omlouvám, i když asi pochopil, že je to satira na velmi závažnou pandemii COVID-19. I když pozor: vše je pravda, vše lze dohledat, pouze formou satiry napsané.

Ale ta západní propaganda je tak blbá, že na ni naskočí snad už jenom hlupáci, děti, nebo zkorumpovaní politici za eura či dolary.

Fakta

Očkování se plánuje provádět ve dvou etapách: nejdříve složkou I a o tři týdne později složkou II. Jak oznámili na ruském ministerstvu zdravotnictví, toto dvojnásobné schéma umožní vytvořit dlouhodobou imunitu až na dva roky. Používání vakcíny mezi občany bude povoleno po třetí fázi výzkumu přípravku. Jako první získají možnost naočkovat se ti, kdo pracují s nemocnými covidem-19 a lidmi z rizikových skupin. Hromadné očkování v Rusku by mělo začít v říjnu.

 Související

EU kupuje 300 000 vakcín COVID-19, které neexistují. No, nekupte to...