Letadlo, letiště, nemocnice, kde se léčí Navalnyj, vše musí projít dekontaminací, protože novičok je strašný! Všichni si pamatujeme, jak se chodilo v Salisbury ve skafandrech, a zde novičokový Navalnyj kvílel v obyčejném letadle, vyzařoval na všechny Novičok a všichni dle tehdejších expertů komentovaných ze Salisburi tvrdí, že všichni tedy také zemřou. Zemřou! Strašné, kolik ještě lidé umře strašnou smrtí díky Putinovi?

 

 Merkelová: Navalnyj byl otráven novičokem a nic

Strašné. Takže kancléřka se dozvěděla tuto strašnou zprávu a nechala lékaře, aby je Novičok zabil. Bez skafandrů. Stejně tak jsou v děsivém ohrožení spolucestující v letadle, piloti, sanitáři, kteří se ničím nechránili, zdravotní sestřičky v Berlíně pomřou a madam Merkel jenom konstatuje, že je to Novičok a tak sta lidí kolem Navalného umírá.

Nebo z nás dělají totální idioty a prezident Zeman měl pravdu?

 

Samozřejmě není kancléřka Merkelová v ohrožení,

ale ukazujeme pouze zrcadlově dezinformace mainstreamu a tajných služeb.

Toho mainstreamu a těch tajných služeb,

co o nás tvrdí,

že my dezinformujeme a vytváříme hoaxy!

 

Vzpomínáte na Salisbury, Skripalovy, jak se nikdo nemohl ničeho dotknout, vše se dekontaminovalo, Salisbury bylo skoro uzavřené a tady se na letišti a v letadle rozdává Novičok, všichni jsou v ohrožení a dokonce ani novináři z velké blízkosti Navalného zatím neumřeli. A Merkelová je ani nezavolá, aby je dekontaminovali také.  A pokud se podíváte na záběry v letadle, u převozu, i v německé nemocnici, nikdo z nich neměl skafandry, pouze jakési roušky proti COVID-19! To přece nemohou přežít! Jak to, že Merkelová, Petříček, Pepek Vystrčil asenátor a další nevyhlásili poplach nejvyššího stupně?

 

Prosím, porovnejte divadlo "Novičok" v Salisbury a zde kolem Navalného!

Extremistický Deník N snad bez dalšího komentáře

 

 

Zde nasává Navalnyj Novičok a pohoda, klídek, tabáček. Zatímco nahoře Salisbury...

 Kdo za tím stojí si můžeme pouze domýšlet, ale toto není donekonečna možné!

Naprosto si nedovolím do závěru vyšetření tvrdit, co se stalo a nestalo. Ale žádám touto cestou mainstream oficiálně, aby z lidí nedělal dementy. Nemá na to právo!

 

Související

Neužívá antiputin Navalnyj ve skutečnosti Antabus v panice z rakoviny?

NOVIČOK klapka 23651: je vážně Putin zdegenerovaně dementní, nebo to chtějí z veřejnosti udělat britské tajné služby?