Švejk žasne! Ne, to vážně není vtip a dezinformace: bohaté země skoupily už více než polovinu produkce vakcín. Oznámila to nezisková organizace Oxfam, která ve své studii napsala, že země představující pouhých 13 procent světové populace už uzavřely kontrakty s farmaceutickými firmami na dodávku 51 procent dávek vakcín.

Takže vakcína neexistuje, natož aby se vědělo zda není nebezpečná, dokonce se ani neví, kde je, protože zatím neexistuje, ale už je jí vykoupeno 51% a výrobci na západě si chrochtají a mlaskají!

 

I Brusel za nás nakoupil od obchodníků s deštěm mnoho a mnoho neexistujících vakcín.

Lidé radujte se, těšte se a věřte: víra prý hory přenáší.

 

Už Jaroslav Hašek popisoval vakcínu proti koronaviru Covid-19 ve Švejkovi

Ve Füzesabony přišel rozkaz po armádě od pluku, ve kterém se porce vína snižovala důstojníkům o jednu osminku litru. Ovšem, že přitom nebylo zapomenuto na mužstvo, kterému se snižovala dávka sága o jeden dekagram na muže, což bylo tím záhadnějším, že nikdo nikdy na vojně sága neviděl. Nicméně bylo to třeba oznámiti účetnímu šikovateli Baumtanzlovi, který se tím cítil strašně uražen a okraden, což vyjádřil také tím, že ságo je dnes vzácná věc a že by za kilo dostal aspoň osm korun...

 

Západní farmaceutické firmy nás totálně vydírají a my máme rýt držkou v zemi?

P.S. Slušně se to snad ani při hořkém smíchu napsat nedá!